Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ραντεβού στη Motoway (+video)

Ελλάδα 13:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ραντεβού στη Motoway (+video)

NEWSMOTO

Ραντεβού στη Motoway (+video)

NEWSMOTO

Το newsmoto επισκέφθηκε το κεντρικό κατάστημα της Motoway στην Αθήνα και αναφέρει…

Advertisement
Advertisement

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια εταιρεία στον χώρο της μοτοσικλέτας που μας έχει απασχολήσει ιδιαίτερα. Η Motoway Καμπράνης ΑΕ ιδρύθηκε το 1986 στη Θεσσαλονίκη και έχει φτάσει στο σημείο πλέον να είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα των δύο τροχών.

Στην κορυφή των δραστηριοτήτων της εταιρείας βρίσκεται φυσικά η αντιπροσώπευση της Benelli στην Ελλάδα, της ιταλικής μάρκας που έχει κερδίσει τόσο το ευρωπαϊκό όσο και το ελληνικό κοινό με τα όμορφα και ποιοτικά της μοντέλα.

Παράλληλα, κάτω από την ομπρέλα της Motoway Καμπράνης ΑΕ βρίσκονται σημαντικές μάρκες όπως η Keeway, ενώ στον τομέα της ηλεκτροκίνησης πρωτοπορεί φέρνοντας στη χώρα μας scooter και μοτοσικλέτες της VMoto, της Ecooter και της Keeway.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από τις μοτοσικλέτες όμως η Motoway είχε πάντα στόχο να καλύψει κάθε ανάγκη του σύγχρονου αναβάτη. Αυτός είναι ο λόγος που έχει αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες ειδών μοτοσικλέτας τόσο στον εξοπλισμό αναβάτη, όσο και στα ανταλλακτικά και αξεσουάρ.

Ενδεικτικά θα αναφέρουμε τη συνεργασία με τα λιπαντικά Bel-Ray, τα είδη ρουχισμού της Dainese και της Furygan, τα κράνη της AGV και της STR, τις βαλίτσες της Shad και τα αξεσουάρ της Puig.

Το newsmoto επισκέφτηκε το κεντρικό κατάστημα της Motoway στην Αθήνα (Αλίμου 76) που είναι το δεύτερο μεγαλύτερο στην Ελλάδα μετά από εκείνο της Θεσσαλονίκης.