Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Royal Enfield Himalayan κόπηκε στη μέση!

Ελλάδα 0:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Royal Enfield Himalayan κόπηκε στη μέση!

NEWSMOTO

Royal Enfield Himalayan κόπηκε στη μέση!

NEWSMOTO

Καινούριο Royal Enfield 450 στην Ινδία κόβει πλαίσιο και αφήνει τον αναβάτη να αναρωτιέται τι έκανε λάθος.

Advertisement
Advertisement

Το καινούριο Royal Enfield Himalayan 450 ήρθε με τυμπανοκρουσίες από την ινδική εταιρεία και όχι άδικα. Η μοτοσικλέτα είναι αναβαθμισμένη σε όλα τα σημεία έχοντας έναν σύγχρονο μονοκύλινδρο κινητήρα απόδοσης 40 ίππων, νέες αναρτήσεις της KYB και σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα.

Από ότι φαίνεται όμως κάποια προβλήματα νεότητας έχουν προκύψει στο νέο μοντέλο. Σε ένα πρόσφατο post που ανέβασε η ιστοσελίδα της Ινδίας I am a Biker, αλλά και σε ανάρτηση του RushLane, εμφανίζεται ένα μαύρο Himalayan 450 να έχει σταματήσει στην άκρη του δρόμου έχοντας… χαμηλώσει περίεργα.

Το θέμα που έχει προκύψει έχει να κάνει με το πλαίσιο της μοτοσικλέτας το οποίο έχει κοπεί στο πλευρικό σημείο που ενώνει το πάνω μέρος με το κάτω μέρος, εκεί που δένει το πλαίσιο με τον κινητήρα.

Advertisement
Advertisement

Τα σχόλια βέβαια που συνοδεύουν τη δημοσίευση είναι αμέτρητα, ωστόσο επισημαίνεται ότι το πρόβλημα ίσως να μην έχει να κάνει με κάποιο κατασκευαστικό ζήτημα της Royal Enfield.

Αναφέρεται μάλιστα ότι η συγκεκριμένη μοτοσικλέτα ήταν εξοπλισμένη με after market κάγκελα προστασίας και βάσεις για βαλίτσες, κάτι που είναι πολύ πιθανό να προκάλεσε το πρόβλημα προσθέτοντας ανεπιθύμητες δυνάμεις στο υποπλαίσιο και το πλαίσιο. Όπως αναφέρει η ινδική ιστοσελίδα RushLane, η Royal Enfield επίσημα ανάφερε ότι το πρόβλημα όντως είχε να κάνει με τα after market κάγκελα που είχε τοποθετήσει ο ιδιοκτήτης.

Όπως και να έχει, ελπίζουμε αυτό να είναι απλά ένα μεμονωμένο περιστατικό καθώς η μοτοσικλέτα έχει κερδίσει τις καλύτερες κριτικές για τη συμπεριφορά της εντός και εκτός δρόμου.