Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Σαρώνει η ηλεκτρική Honda CR Electric Proto (+video)

Ελλάδα 8:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σαρώνει η ηλεκτρική Honda CR Electric Proto (+video)

NEWSMOTO

Σαρώνει η ηλεκτρική Honda CR Electric Proto (+video)

NEWSMOTO

Πρώτη στη βαθμολογία έχει ανέβει η ομάδα της Honda στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα E-Xplorer με ηλεκτρικές motocross.

Advertisement
Advertisement

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η αγωνιστική ομάδα της Honda στο πρώτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα E-Xplorer με ηλεκτρικές motocross μοτοσικλέτες. Στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε στη Νορβηγία η Honda CR Electric Proto της Team HRC κατάφερε να τερματίσει στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης.

Στον αγώνα, η ιαπωνική ομάδα τερμάτισε στη δεύτερη θέση παρά την πτώση που είχε η Φρανσέσκα Νοκέρα, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την Ιταλίδα να συνεχίσει τον αγώνα με το CR Electric Proto της. Σε μια μέρα γεμάτη αδρεναλίνη, οι θεατές παρακολούθησαν ένα πλούσιο θέαμα ταχύτητας και δεξιοτεχνίας σε μια πίστα με τμήματα supercross και enduro.

Η Honda δημιούργησε ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο από την πορεία της ομάδας στη Νορβηγία με πολλές πληροφορίες από το παρασκήνιο. Θυμίζουμε ότι ο κάθε αγώνας περιλαμβάνει τρεις γύρους με άνδρες αναβάτες και τρεις γύρους με γυναίκες αναβάτριες διάρκειας 8 λεπτών. Το πρόγραμμα είναι ίδιο με το αντίστοιχο πρωτάθλημα αυτοκινήτων E-Xtreme που γίνεται επίσης με ηλεκτρικά αγωνιστικά.

Advertisement
Advertisement

Η ομάδα της Honda, μετά το τέλος και το δεύτερο γύρου του πρωταθλήματος βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με τρεις ακόμα αγώνες να απομένουν. Δείτε το βίντεο που ετοίμασε η Honda.