Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Στην Ελλάδα το νέο Dragster 300 της Italjet

Ελλάδα 12:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην Ελλάδα το νέο Dragster 300 της Italjet

NEWSMOTO

Στην Ελλάδα το νέο Dragster 300 της Italjet

NEWSMOTO

Ένα από τα πιο ριζοσπαστικά scooter της αγοράς φτάνει στην Ελλάδα με ισχυρή προσωπικότητα και δελεαστική τιμή.

Advertisement
Advertisement

Η KSR Hellas ανακοίνωσε την έλευση στην Ελλάδα του κορυφαίου μοντέλου της Italjet. Μιλάμε φυσικά για το επαναστατικό Dragster το οποίο στην έκδοση των 300 κ.εκ. ανεβάζει την αδρεναλίνη στις επιδόσεις και την οδηγική απόλαυση.

Το νέο Italjet Dragster 300 είναι διαθέσιμο σε δύο χρωματισμούς – το αγωνιστικό χρώμα της Malossi με κόκκινο/κίτρινο/πορτοκαλί και το μαύρο/κόκκινο. Η τιμή του scooter είναι στα 6.795 ευρώ και θα το βρείτε σε επιλεγμένους αντιπροσώπους και συνεργάτες της KSR Hellas.

Το μοναδικό scooter από την Ιταλία είναι ότι πιο εκκεντρικό μπορεί να αποκτήσει κανείς σήμερα για τις αστικές και περιαστικές μετακινήσεις. Ο σχεδιασμός του έχει ως βάση το σωληνωτό πλαίσιο το οποίο δεν κρύβεται από κάποιο πλαστικό κάλυμμα. Πολύ ξεχωριστές είναι και οι επιλογές συνδεσμολογίας του πλαισίου με το υποπλαίσιο και το μπροστινό σύστημα, ενώ η θέση οδήγησης έχει τη φιλοσοφία οδήγησης μοτοσικλέτας με φαρδύ και χαμηλό τιμόνι.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας είναι μονοκύλινδρος, υδρόψυκτος 278 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 23,8 ίππους και 26 Nm ροπής. Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο CVT και ακολουθεί τις προδιαγραφές Euro5. Οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα σύστημα ISS (ανεξάρτητο μπράτσο με αμορτισέρ) στο εμπρός μέρος και ένα μονό ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω, ενώ τα φρένα είναι της Brembo με δίσκους σε κάθε τροχό και ABS.

Οι τροχοί έχουν διάσταση 12 ιντσών εμπρός και 13 ιντσών πίσω με το βάρος να περιορίζεται στα 128 κιλά έχοντας 11 λίτρα ρεζερβουάρ. Ο εξοπλισμός είναι επίσης πολύ πλούσιος με LED φώτα και ψηφιακή οθόνη πληροφοριών, ενώ η Italjet έχει ετοιμάσει μια μεγάλη λίστα αξεσουάρ και εξαρτημάτων για όποιον θέλει να αναβαθμίσει το scooter.