Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Στην Ελλάδα το νέο UM Renegade Commando 300 (+τιμή)

Ελλάδα 18:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην Ελλάδα το νέο UM Renegade Commando 300 (+τιμή)

NEWSMOTO

Στην Ελλάδα το νέο UM Renegade Commando 300 (+τιμή)

NEWSMOTO

Το πρώτο 300άρι της UM Motorcycles έφτασε στην Ελλάδα και είναι το Renegade Commando 300.

Advertisement
Advertisement

Η UM Motorcycles επεκτείνει την γκάμα των cruiser μοντέλων της φέρνοντας το πρώτο της 300άρι στην Ελλάδα. Το UM Renagade Commando 300 ανοίγει το δρόμο για μια νέα γενιά μοντέλων της αμερικανικής μάρκας αυξάνοντας τις επιδόσεις και την αδρεναλίνη στην ήδη πολύ καλή πλατφόρμα που έχουμε γνωρίσει.

Το Renegade Commando 300 ακολουθεί την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία του μικρότερου 125 κ.εκ. Η cruiser καταβολές του δεν μπορούν να κρυφτούν, ενώ ο στρατιωτικός χρωματισμός με το μεγάλο αστέρι στο ρεζερβουάρ θυμίζει τις μοτοσικλέτες του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου. Νέος είναι ο προβολέας εμπρός με το χαρακτηριστικό DRL LED σχήματος R στο εσωτερικό του, ενώ και στο πίσω φωτιστικό σώμα υπάρχει το λογότυπο R.

Η σημαντικότερη διαφορά στο Commando 300 είναι φυσικά ο κινητήρας. Πρόκειται για ένα μονοκύλινδρο, υγρόψυκτο σύνολο 292 κ.εκ. το οποίο αποδίδει 27,6 ίππους και 25 Nm ροπής. Το μηχανικό σύνολο συνοδεύεται από 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων και ποιοτικό ηλεκτρονικό ψεκασμό. Το πλαίσιο είναι ατσάλινο και οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα τηλεσκοπικό πιρούνι 41 χιλ. εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω.

Advertisement
Advertisement

Στα φρένα συναντάμε έναν δίσκο εμπρός 280 χιλ. και έναν δίσκο πίσω με διπίστονες δαγκάνες και ABS, ενώ οι τροχοί είναι 16 ιντσών εμπρός και 15 ιντσών πίσω. Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι 176 κιλά και το ρεζερβουάρ είναι πολύ μεγάλο με χωρητικότητα 21 λίτρα. Στον εξοπλισμό, η μοτοσικλέτα διαθέτει LCD ψηφιακή οθόνη τοποθετημένη στο ρεζερβουάρ, μαξιλαράκι πλάτης συνεπιβάτη και κάγκελα προστασίας κινητήρα.

Η καινούρια μοτοσικλέτα της UM Motorcycles είναι πλέον διαθέσιμη στην Ελλάδα με την τιμή της να έχει οριστεί στις 4.590 ευρώ. Θα τη βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Teoren Motors.