Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Τα φώτα της δημοσιότητας στο Ducati Athens

Ελλάδα 0:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα φώτα της δημοσιότητας στο Ducati Athens

NEWSMOTO

Τα φώτα της δημοσιότητας στο Ducati Athens

NEWSMOTO

Η Ducati επίσημα καλωσόρισε τη νέα σεζόν με μια υπέροχη εκδήλωση στο κεντρικό της Ducati Athens Store.

Advertisement
Advertisement

Ο Μάρτιος σηματοδότησε την έναρξη της μοτοσικλετιστικής σεζόν για την Ducati. Η εταιρεία πραγματοποίησε μια ιδιαίτερη γιορτή στο κεντρικό κατάστημα της Αθήνας και έδωσε τη δυνατότητα σε δημοσιογράφους, celebrities και φίλους της μάρκας να δουν από κοντά όλα τα μοντέλα του 2024 της ιταλικής μάρκας.

Μέσα σε εορταστικό κλίμα, το Ducati Athens, το μοναδικό exclusive κατάστημα της μάρκας για Ducati, υποδέχτηκε τους Ducatisti φίλους για να γιορτάσουν την έναρξη της σεζόν, το Ducati Season Opening. Κατά τη διάρκεια αυτής της ιδιαίτερης ημέρας, οι ξεχωριστοί καλεσμένοι, απόλαυσαν σε πανελλήνια πρεμιέρα, την υψηλών επιδόσεων μονοκύλινδρη Hypermotard 698 Mono και RVE.

Επιπλέον, είχαν τη δυνατότητα να θαυμάσουν την περιορισμένης παραγωγής νέα Multistrada V4 RS, την εντυπωσιακή νέα Desert X Rally και τη δημοφιλή Multistrada V4 με νέο Livery και το πλήρη πακέτο εξοπλισμού touring, τη Multistrada V4 S Grand Tour.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να θαυμάσουν τη νέα σειρά γυαλιών Carrera Ducati και τη νέα σειρά Apparel με ρούχα σχεδιασμένα όχι μόνο για οδήγηση, αλλά και για καθημερινή χρήση. Τα πολυαναμενόμενα μοντέλα Ducati, πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους σε μια «κόκκινη» βραδιά με ροκ μουσική από τον DJ Κώστα Φραγκολιά, πριν παρουσιαστούν στην Έκθεση Μοτοσικλέτας από 10 – 14 Απριλίου, στο περίπτερο της Kosmocar-Ducati.