Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Θέαμα και ανταγωνισμός στο Ράντζο του «Γιατρού» (+video)

Ελλάδα 14:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θέαμα και ανταγωνισμός στο Ράντζο του «Γιατρού» (+video)

NEWSMOTO

Θέαμα και ανταγωνισμός στο Ράντζο του «Γιατρού» (+video)

NEWSMOTO

Ο αγώνας 100Km Dei Championi ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αλλά όχι με νίκη του Valentino Rossi.

Advertisement
Advertisement

Η καθιερωμένη πλέον γιορτή που διοργανώνει ο Valentino Rossi και η Ακαδημία VR46 στο Ράντζο του στην Tavulia της Ιταλίας στέφθηκε με επιτυχία και φέτος. Οι εκλεκτοί καλεσμένοι του «Γιατρού» διασκέδασαν και αγωνίστηκαν σκληρά για τη δόξα της νίκης σε έναν σημαντικό αγώνα με έντονο ανταγωνισμό.

Ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος στις προσπάθειες των αναβατών καθώς το Σάββατο 26 Νοεμβρίου που ήταν προγραμματισμένος ο αγώνας αντοχής 100Km Dei Championi αναβλήθηκε για την Κυριακή. Η δράση πάντως είχε ξεκινήσει από την Παρασκευή με τον αγώνα Americana στον οποίο παίρνει μέρος ο καθένας μόνος του στην πίστα flat track του Ράντζου. Νικητής ήταν ο Luca Marini, αδερφός του Valentino Rossi.

Advertisement
Advertisement

Η νίκη του Marini στον αγώνα της Παρασκευής είχε βάλει σε θέση φαβορί την ομάδα των Valentino Rossi και Luca Marini για τον αγώνα της Κυριακής. Παρόλα αυτά, ένα δίδυμο από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supersport 600 ήταν εκείνο που επικράτησε. Οι Lorenzo Baldassarri και Elia Bartolini κατάφεραν να κερδίσουν τον αγώνα οδηγώντας γρήγορα στην χωμάτινη διαδρομή.

Advertisement

Η επικράτησή τους μετατράπηκε μάλιστα σε θρίαμβο καθώς άφησαν πίσω τους για 35 ολόκληρα δευτερόλεπτα την ομάδα Rossi και Marini. Στη δεύτερη θέση ήταν οι Rossi/Marini και στην 3η θέση του βάθρου ανέβηκαν οι Celestino Vietti και Niccolo Antonelli της ομάδας VR46 Mooney Moto2.

Στην 4η θέση τερμάτισαν οι Migno και Morbidelli, ενώ ο πρωταθλητής Pecco Bagnaia μαζί με τον Marco Bezzecchi έμειναν στην 5η θέση. Ικανοποιημένοι έμειναν οι Alex Rins και Jorge Martin, μαζί με τον πρωταθλητή Moto2, Augusto Fernandez.

Advertisement

Βίντεο από την απονομή των νικητών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι άλλο θα δούμε από τον Petrucci; (+video)
Αέρας ανανέωσης για το Yamaha XSR700 (+video)
Μάζωξη στο Ράντζο του Valentino Rossi (+video)