NEWSMOTO

Τι περιλαμβάνει το πακέτο M Competition της BMW M1000R (+video)

Ελλάδα 12:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι περιλαμβάνει το πακέτο M Competition της BMW M1000R (+video)

NEWSMOTO

Τι περιλαμβάνει το πακέτο M Competition της BMW M1000R (+video)

NEWSMOTO

Η BMW Motorrad παρουσίασε την hypernaked M1000R με κορυφαία χαρακτηριστικά από το τμήμα «M» και ένα ιδιαίτερο πακέτο M Competition.

Advertisement
Advertisement

Την προηγούμενη εβδομάδα η BMW Motorrad μας έδωσε ένα από τα πιο ακραία hypernaked που έχουν παρουσιαστεί στην αγορά μοτοσικλέτας. Η M1000R του 2023 έχει πλέον δανειστεί πολλά στοιχεία από την M1000RR με κινητήρα απόδοσης 210 ίππων, κοντό κιβώτιο ταχυτήτων, εκλεπτυσμένα ηλεκτρονικά συστήματα και αεροδυναμικά βοηθήματα.

Για εκείνους που ακόμα και αυτό το απίστευτο σύνολο δεν είναι αρκετό η BMW Mootrrad πάει ένα βήματα παρακάτω προσφέροντας το πακέτο αναβάθμισης M Competition. Τι περιλαμβάνει όλως αυτό το προαιρετικό πακέτο; Το πρώτο και ίσως πιο ενδιαφέρον αξεσουάρ είναι οι ανθρακονημάτινες ζάντες M Carbon τις οποίες συναντήσαμε για πρώτη φορά στην M1000RR. Οι συγκεκριμένοι τροχοί προσφέρουν καλύτερη συμπεριφορά στις στροφές και αυξημένη σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες.

Advertisement
Advertisement

Η BMW Motorrad προσφέρει στην περίπτωση του M Competition έναν ειδικό μαύρο χρωματισμό (Blackstorm) με ειδικά λογότυπα και γραφικά της M Sport. Πολλά από τα εξαρτήματα είναι από ανθρακονήματα, όπως το πίσω φτερό, το κάλυμμα της αλυσίδας, το εμπρός φτερό, τα αεροδυναμικά φτερά, τα κάλυμμα στο φιλτροκούτι και το προστατευτικό του εμπρός γραναζιού.

Μαζί με όλα τα παραπάνω, ο αναβάτης έχει στη διάθεσή του ειδικό σύστημα μαρσπιέ το οποίο είναι πλήρως ρυθμιζόμενο, ενώ από ανθρακονήματα είναι και το κάλυμμα του συνεπιβάτη. Η M1000R με το M Competition πακέτο διαθέτει σύστημα καταγραφής δεδομένων M GPS και καταγραφής γυρολογίου σε πίστα μέσω ενός ειδικού OBD λογισμικού το οποίο ενεργοποιείται με ειδικό κωδικό της BMW Motorrad.

Advertisement

Παρακολουθείστε το βίντεο με τα χαρακτηριστικά της M1000R.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μικρές αναβαθμίσεις για τα R1250R και R1250RS από την BMW Motorrad
BMW Motorrad Παπανικολάου: Σημείο αναφοράς στη Δυτική Ελλάδα
Γίνεται η ακραία BMW M1000RR να βελτιωθεί; Κι όμως, γίνεται!