Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Το διαμάντι της Team Classic Suzuki

Ελλάδα 22:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το διαμάντι της Team Classic Suzuki

NEWSMOTO

Το διαμάντι της Team Classic Suzuki

NEWSMOTO

Ακόμα ένα μοναδικό δημιούργημα βγήκε από το εργαστήριο της Team Classic Suzuki.

Advertisement
Advertisement

Η Team Classic Suzuki μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια σε απίστευτες δημιουργίες που έχουν να κάνουν με μετατροπή παλαιότερων μοντέλων της Suzuki σε αγωνιστικές. Έχουμε δει τα προηγούμενα χρόνια πανέμορφες δημιουργίες από παλιές Katana, RGV και GSX οι οποίες μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις πήραν μέρος και σε αγώνες σε κλασικά πρωταθλήματα.

Το πιο φρέσκο δημιούργημα της ομάδας του Νέιθαν Κολούμπι είναι μια GSX-R1000 K1 την οποία επιμελήθηκαν ιδιαίτερα οι Τζόν Ρέινολντς και Πίτ Μπόαστ. Οι δύο θρύλοι των βελτιώσεων στη Βρετανία έβαλαν τα δυνατά τους για να παραδώσουν ίσως την πιο ελκυστική κλασική Suzuki που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Η βελτίωση ξεκινάει από την εξωτερική εμφάνιση με τη μοτοσικλέτα να βάφεται στα παραδοσιακά αγωνιστικά χρώματα μπλε, γαλάζιο και λευκό. Κάτω από τα φέρινγκ κρύβεται ο αυθεντικό τετρακύλινδρος κινητήρας των 999 ε.εκ. στον οποίο έχουν τοποθετηθεί εκκεντροφόροι της Yoshimura και ολοκληρωμένο σύστημα εξάτμισης επίσης της Yoshimura. Το πλαίσιο είναι το γνήσιο της μοτοσικλέτας, αλλά το ψαλίδι έχει αντικατασταθεί με ένα αγωνιστικό αλουμινένιο από GSX-750R του πρωταθλήματος Endurance.

Η πίσω ανάρτησης είναι της K-Tech, ενώ το εμπρός πιρούνι έχει δεχτεί τη φροντίδα της F-Tech. Οι τροχοί είναι της OZ Racing και τα φρένα της Brembo, ενώ τα όργανα έχουν διατηρηθεί ίδια από το αυθεντικό GSX-R1000. Ίσως όμως το πιο εντυπωσιακό στοιχείο της μοτοσικλέτας είναι ότι θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλασικών Μοτοσικλετών, όπως και σε τοπικά πρωταθλήματα με την επίσημη υποστήριξη της Team Classic Suzuki.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ξεκίνησαν οι προκρατήσεις για το Suzuki V-Strom 800DE
Πρώτες δοκιμές για το ηλεκτρικό Suzuki Burgman
Νέα σειρά ρολογιών της Kentex αφιερωμένα στη Suzuki

Advertisement