Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Το Peugeot XP 400 και το «ελληνικό» DNA του (+video)

Ελλάδα 3:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Peugeot XP 400 και το «ελληνικό» DNA του (+video)

NEWSMOTO

Το Peugeot XP 400 και το «ελληνικό» DNA του (+video)

NEWSMOTO

Το νέο Peugeot XP 400 προσγειώθηκε στην Ελλάδα και είναι έτοιμο να… οργώσει την όμορφη χώρα μας.

Advertisement
Advertisement

Το καινούριο XP 400 της Peugeot Motocycles επιτέλους έφτασε στην Ελλάδα και είναι διαθέσιμο στις εκδόσεις XP400 GT και XP 400 Allure στο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας (μέσω του Ομίλου Σαρακάκης).

Το κατασκευασμένο στη Γαλλία crossover scooter συνδυάζει την πολυτέλεια και την τεχνολογία δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα ικανό να ανταπεξέλθει σε κάθε τι του συζητήσει ο σύγχρονος αναβάτης.

Ιδιαίτερα η έκδοση XP 400 GT με τους ακτινωτούς τροχούς και τα ελαστικά διπλής χρήσης φαντάζει ως το ιδανικό όχημα για να απολαύσεις εκδρομές στην όμορφη ελληνική ύπαιθρο και φυσικά με άνεση να ανταπεξέλθεις στη σκληρή καθημερινότητα.

Advertisement
Advertisement

Η κατηγορία των scooter περιπέτειας έχει αποκτήσει σκληρό ανταγωνισμό τα τελευταία χρόνια, ωστόσο το XP400 έρχεται με ένα πολύ σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα. Διαθέτει στο DNA του έναν υβριδικό χαρακτήρα ο οποίος συνδυάζει έμπρακτα τον κόσμο της μοτοσικλέτας με εκείνο των scooter.

Αυτό το πετυχαίνει χάρη στην εξαιρετική συνεργασία πλαισίου και αναρτήσεων τα οποία είναι πολύ κοντά σε λειτουργία με τις μοτοσικλέτες. Ιδιαίτερα στην έκδοση GT, ο εμπρός ακτινωτός τροχός 17 ιντσών με το ανεστραμμένο πιρούνι 41 χιλ. και τα ισχυρά φρένα δημιουργούν ένα περιβάλλον πολύ γνώριμο σε εκείνους που προέρχονται από τον κόσμο της μοτοσικλέτας.

Advertisement

Παράλληλα, το XP400 περιλαμβάνει και όλα εκείνα τα πρακτικά στοιχεία που κάνουν τα scooter δημοφιλή. Η άνετη θέση οδήγησης, ο πλούσιος εξοπλισμός, ο χώρος αποθήκευσης και μικρά αλλά σημαντικά στοιχεία όπως το keyless σύστημα, η ρυθμιζόμενη ζελατίνα και το σύστημα συνδεσιμότητας κάνουν το Peugeot φιλικό και ευέλικτο στην καθημερινότητα.

Advertisement

Όσο γα τον κινητήρα, ο μονοκύλινδρος PowerMotion Euro5 των 399 κ.εκ. που αποδίδει 36,7 ίππους στις 8.150 σ.α.λ. και 38,1 Nm ροπής στις 5.400 σ.α.λ. Το XP400 έχει όλα όσα χρειάζεται για να ξεχωρίσει από τους ανταγωνιστές του. Μέσα από την ιστοσελίδα της Peugeot Motocycles μπορείτε να ενημερωθείτε για τις εκδόσεις Allure και GT του XP 400 με τις τιμές να έχουν οριστεί στα 8.500 ευρώ και 8.850 ευρώ αντίστοιχα.

Βίντεο από την παρουσίαση στην Ισπανία του Peugeot XP 400 GT.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πατάει γκάζι στην Ελλάδα η Peugeot Motocycles
Οδηγούμε στην Ισπανία το Peugeot XP 400 GT
Αυτή είναι η PM-01 της Peugeot Motocycles