Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ιούνιος με τζάκετ της Dainese στο Ducati Athens

Ελλάδα 0:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ιούνιος με τζάκετ της Dainese στο Ducati Athens

NEWSMOTO

Ιούνιος με τζάκετ της Dainese στο Ducati Athens

NEWSMOTO

Η Ducati Hellas ξεκινάει το καλοκαίρι με μια σούπερ προσφορά σε τζάκετ της Dainese και της Spidi.

Advertisement
Advertisement

Η Ducati υποδέχεται το καλοκαίρι με μια πολύ δυνατή προσφορά όχι στις μοτοσικλέτες της, αλλά στον εξοπλισμό αναβάτη. Στο Ducati Athens, μέχρι και τις 30 Ιουνίου μπορείτε να βρείτε μια σειρά από τζάκετ της Dainese και της Spidi σε προνομιακές τιμές.

Τα αξεσουάρ της Ducati ξεχωρίζουν για την αισθητική τους αλλά και την κορυφαία ποιότητα και εφαρμογή. Διαθέτουν υψηλή αντοχή στην τριβή, εξαιρετική προστασία και ανθεκτικότητα στην εξωτερική θερμοκρασία.

Τον σχεδιασμό τους έχει αναλάβει ο διάσημος Άλντο Ντρούντι, γνωστός για τη συνεργασία του με τον θρύλο του MotoGP, Βαλεντίνο Ρόσι. Η Ducati και ο Άλντο Ντρούντι έχουν συνεργαστεί αποκλειστικά με τις κορυφαίες εταιρείες ρουχισμού μοτοσικλέτας Dainese και Spidi και τα συγκεκριμένα τζάκετ είναι η καλύτερη επιλογή για κάθε αναβάτη.

Advertisement
Advertisement

Η ποικιλία που προσφέρει το Ducati Athens είναι μεγάλη σε χρώματα και μεγέθη. Ανάμεσα στα τζάκετ θα βρει κάποιος το δερμάτινο Company C4 στην τιμή των 283 ευρώ, το Ducati Fighter C1 στην τιμή των 355 ευρώ, το Speed Evo C2 στην τιμή των 391 ευρώ, το Fighter C2 στην τιμή των 412 ευρώ, το κορυφαίο Ducati Corse C6 στην τιμή των 512 ευρώ και το μοναδικό GP Team Replica 23 Perf στην τιμή των 569 ευρώ.

Όλα τα τζάκετ της Ducati είναι διαθέσιμα στο κατάστημα Ducati Athens στην Καλλιρρόης και η προσφορά ισχύει μέχρι 30 Ιουνίου ή μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος.