Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Τρεις ημέρες γεμάτες Yamaha Tenere

Ελλάδα 16:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρεις ημέρες γεμάτες Yamaha Tenere

NEWSMOTO

Τρεις ημέρες γεμάτες Yamaha Tenere

NEWSMOTO

Η Yamaha διοργανώνει ένα test ride event αφιερωμένο στην μοναδική Tenere 700.

Advertisement
Advertisement

Η Yamaha Tenere 700 είναι η μοτοσικλέτα που ουσιαστικά δημιούργησε την κατηγορία των τουριστικών Off-Road μοτοσικλετών ανοίγοντας το δρόμο σε όλους τους κατασκευαστές να δουν ζεστά τη συγκεκριμένη κατηγορία. Παράλληλα, οι αναβάτες σε όλο τον κόσμο ανακάλυψαν έναν νέο τρόπο να απολαύσουν τις εξορμήσεις τους χωρίς περιορισμούς ερχόμενοι πιο κοντά στη φύση.

Η Yamaha λοιπόν προσκαλεί όλους τους φίλους της μοτοσικλέτας να γνωρίσουν την οικογένεια των Tenere από κοντά στο Yamaha Tenere Ride Experience. Στις 4, 5 και 6 Ιουλίου, από τις 10:00 έως τις 19:00, στις εγκαταστάσεις της Riding School στο Πολυδένδρι Αττικής (32ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας), η Yamaha σας καλεί για να οδηγήσετε το Tenere 700 σε διαδρομές On & Off Road.

Επιπλέον, η εμπειρία γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσα καθώς κάθε test ride περιλαμβάνει ενημέρωση και συμβουλές από τον Θανάση Χούντρα, ιδρυτή της Riding School, για να απολαμβάνετε τις διαδρομές σας με σιγουριά και ασφάλεια.

Advertisement
Advertisement

Τα test rides θα πραγματοποιούνται με τη συνοδεία του Θανάση Χούντρα και της ομάδας του, μέσα από ειδικές ασφάλτινες και χωμάτινες διαδρομές για όσους το επιθυμούν. Τέλος, οι επισκέπτες μπορούν να δουν από κοντά όλη την γκάμα Tenere 700 (Tenere 700 Explore, Tenere 700 Extreme, Tenere 700 World Raid, Tenere 700 World Rally) καθώς και τα αγωνιστικά μοντέλα που συμμετείχαν στο Hellas Rally 2024!

Μπορείτε να προγραμματίσετε το test ride σας ΕΔΩ.