Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Video: Benelli RCX 185, Ιταλός γόης

Ελλάδα 7:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Benelli RCX 185, Ιταλός γόης

NEWSMOTO

Video: Benelli RCX 185, Ιταλός γόης

NEWSMOTO

Το Benelli RCX 185 φέρνει νέα δεδομένα στην κατηγορία των παπιών.

Advertisement
Advertisement

Η Benelli έφερε τα πάνω-κάτω στην κατηγορία των underbones (παπιά) με το RCX 185. Το ιταλικό παπί δεν είναι απλά ένα χρηστικό όχημα που θα φέρει εις πέρας όλες τις απαιτητικές αστικές μετακινήσεις, αλλά βάζει στο προσκήνιο και άλλα στοιχεία όπως το στυλ, το lifestyle και τις επιδόσεις.

Με το παπί της Benelli ο αναβάτης έχει στα χέρια του ουσιαστικά μια μοτοσικλέτα που προσφέρει ασφάλεια και άνεση. Σε αυτό συμβάλλουν οι ποιοτικές αναρτήσεις και το στιβαρό πλαίσιο. Στο εμπρός μέρος η Benelli έχει τοποθετήσει ένα σύγχρονο ανεστραμμένο πιρούνι και ένα monoshock αμορτισέρ πίσω το οποίο εδράζεται σε αλουμινένιο ψαλίδι.

Το σύνολο είναι ασφαλές και πολύ ευχάριστο στην οδήγηση, διατηρώντας την κορυφαία ευελιξία που προσφέρουν τα δίκυκλα αυτής της κατηγορίας. Επιπροσθέτως, το RCX 185 είναι πολύ άνετο επιτρέποντας στον αναβάτη να διανύσει πολλά συνεχόμενα χιλιόμετρα απροβλημάτιστα και ξεκούραστα. Το χαμηλό βάρος του RCX 185 σε συνδυασμό με το χαμηλό ύψος της σέλας το κάνει προσβάσιμο σε όλους και φιλικό στην καθημερινή χρήση.

Advertisement
Advertisement

Από την άλλη, ο μονοκύλινδρος κινητήρας των 174 κ.εκ. είναι ισχυρός με απόδοση 18 ίππους και 15,2 Nm ροπής. Συνδυάζεται με ένα ανθεκτικό και ακριβέστατο 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων με συμπλέκτη το οποίο ανεβάζει το επίπεδο των επιδόσεων, μειώνοντας παράλληλα την κατανάλωση καυσίμου στα 1,8 λίτρα ανά 100 χλμ.

Advertisement

Με το Benelli RCX 185 θα έχεις την απόλυτη εμπειρία αστικής μετακίνησης τόσο στον πρακτικό όσο και στο διασκεδαστικό τομέα. Δείτε παρακάτω το βίντεο του newsmoto με το premium παπί της Benelli.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Συνεχίζεται η προσφορά της Benelli για τα TRK 702 και 702Χ
Benelli RCX 185: Ο πρίγκηπας της πόλης
Benelli TRK 502 X: Ένεση ελευθερίας (+video)