Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ξεχειλίζει από στυλ το e-MIO 50 της SYM

Ελλάδα 11:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ξεχειλίζει από στυλ το e-MIO 50 της SYM

NEWSMOTO

Ξεχειλίζει από στυλ το e-MIO 50 της SYM

NEWSMOTO

Το e-MIO 50 είναι το ηλεκτρικό scooter της SYM που δίνει μια αποτελεσματική λύση στις αστικές μικρομετακινήσεις.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από το επαγγελματικό ηλεκτρικό scooter e Χ’Pro, η Γκοργκόλης Α.Ε. έφερε στην Ελλάδα και το πρώτο ηλεκτρικό scooter της SYM για αστικές μετακινήσεις. Το e-MIO 50 είναι ένα μικρό σε διαστάσεις, στιλάτο scooter το οποίο φέρει όλη την τεχνογνωσία της SYM προσφέροντας ασφάλεια, άνεση και πρακτικότητα στον αναβάτη.

Το βασικό χαρακτηριστικό του νέου e-MIO 50 είναι η αυξημένη εργονομία του. Το επίπεδο πάτωμα σε συνδυασμό με τον εσωτερικό γάντζο και το ντουλαπάκι στη μάσκα χαρίζουν στον αναβάτη όλα εκείνα τα απαραίτητα εφόδια για να αισθανθεί άνετα σε όλες τις μετακινήσεις. Παράλληλα, η έξυπνη διάταξη της μπαταρίας δημιουργεί έναν αρκετά μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα που φτάνει τα 20 λίτρα.

Advertisement
Advertisement

Ο ηλεκτροκινητήρας τύπου Hub του e-MIO 50 είναι τοποθετημένος στον πίσω τροχό και έχει απόδοση 2,26 kW και 31 Nm ροπής. Συνεργάζεται με τρεις επιλογές οδήγησης, Power, Dynamic και ECO, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 45 χλμ/ώρα κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα AM ή αυτοκινήτου. Η μπαταρία είναι αποσπώμενη λιθίου της LG με χωρητικότητα 35,2 Ah και δυνατότητα αυτονομίας έως 56 χιλιόμετρα.

Οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω, ενώ τα φρένα συνδυάζουν ένα δίσκο 160 χιλ. εμπρός και ταμπούρο πίσω. Οι τροχοί είναι 10 ιντσών και το βάρος του scooter μαζί με την μπαταρία φτάνει τα 85 κιλά. Η τιμή του νέου e-MIO 50 είναι στα 2.795 ευρώ και με την επιδότηση «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2» κατεβαίνει 2.119 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ασίστ της SYM και γκολ από την ΑΕΚ
Επεκτείνεται η «οικογένεια» των NH-T από τη SYM
SYM Roadtrip: Η συνήθεια που έγινε θεσμός

Advertisement