Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ξεκίνησε τα Χριστουγεννιάτικα δώρα η CFMoto

Ελλάδα 3:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ξεκίνησε τα Χριστουγεννιάτικα δώρα η CFMoto

NEWSMOTO

Ξεκίνησε τα Χριστουγεννιάτικα δώρα η CFMoto

NEWSMOTO

Δωρεάν Τέλη Κυκλοφορίας από την CFMoto αν αγοράσεις τη μοτοσικλέτα σου μέσα στον Δεκέμβριο.

Advertisement
Advertisement

Η CFMoto είναι ίσως η πιο ανερχόμενη μάρκα μοτοσικλετών από την Κίνα έχοντας δημιουργήσει μια ικανή γκάμα μοντέλων και παράλληλα έχοντας ξεκινήσει σημαντικές συνεργασίες όπως εκείνη με την KTM και την Pierer Mobility.

Τη μεγάλη «έκρηξη» στην γκάμα της την είδαμε το 2020 όταν παρουσίασε το 700 CL-X, ένα ρετρό roadster μοντέλο με δυναμικό δικύλινδρο κινητήρα, πλούσιο εξοπλισμό και πολύ όμορφο σχεδιασμό. Στο μέσο του 2021 ήρθε και το πρώτο μεγάλο adventure μοντέλο της μάρκας, το 800MT το οποίο αμέσως κίνησε το ενδιαφέρον του κοινό και έγινε best seller της μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Η CFMoto δείχνει όμως πως όλα αυτά ήταν μόνο η αρχή καθώς έρχονται πολλά και σημαντικά μοντέλα τα επόμενα χρόνια. Ήδη στην EICMA του 2022 πήραμε μια γεύση από το μέλλον της φίρμας με την παρουσίαση του πρωτότυπου NK-C22, αλλά και της νέας μάρκας ηλεκτρικών μοντέλων Zeeho, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε την εμπλοκή της CFMoto στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP μέσω της κατηγορίας Moto3.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η CFMoto προχωράει σε μια εξαιρετική προσφορά καθώς σε όσες μοτοσικλέτες ταξινομηθούν από τις 6 Δεκεμβρίου 2022 έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2022 δίνει δωρεάν τα Τέλη Κυκλοφορίας. Η προσφορά δεν περιλαμβάνει τα ATV και UTV μοντέλα της μάρκας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H CFMoto θα κατασκευάζει το νέο KTM 790 Adventure
Έτοιμο το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της CFMoto
Ποια είναι η Zeeho που φέρνει στην EICMA η CFMoto;

Advertisement