Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Αυτή είναι η χειροποίητη Norton V4CR (+video)

Ελλάδα 7:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτή είναι η χειροποίητη Norton V4CR (+video)

NEWSMOTO

Αυτή είναι η χειροποίητη Norton V4CR (+video)

NEWSMOTO

Η Norton αποκάλυψε την περιορισμένης παραγωγής V4CR που θα κατασκευαστεί αποκλειστικά στην Αγγλία.

Advertisement
Advertisement

Για πρώτη φορά από τότε που η Classic Legends πήρε στα χέρια της την Norton, η πάλαι ποτέ κραταιά βρετανικής μάρκα παρουσίασε μια μοτοσικλέτα φτιαγμένη αποκλειστικά στην ιστορική της έδρα, το Σόλιχολ της Αγγλίας.

Η Norton παρουσίασε λοιπόν την V4CR η οποία θα κατασκευαστεί σε μόλις 200 μονάδες και θα είναι καθόλα φτιαγμένη στη Μεγάλη Βρετανία.

Η V4CR είναι μια cafe racer μοτοσικλέτα με πολύ ιδιαίτερες λεπτομέρειες και κορυφαία περιφερειακά. Ο κινητήρας είναι ο τετρακύλινδρος V4 των 1.200 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 185 ίππους και 125 Nm ροπής και έχει χρησιμοποιηθεί ξανά από την Norton σε διάφορα μοντέλα.

Advertisement
Advertisement

Το πλαίσιο της μοτοσικλέτας είναι χειροποίητο αλουμινένιο CNC και κατασκευάζεται αποκλειστικά στο Σόλιχολ. Το ίδιο συμβαίνει και με το μονόμπρατσο ψαλίδι επίσης αλουμινίου. Οι αναρτήσεις είναι της Ohlins με NIX30 πιρούνι 43 χιλ. εμπρός και TTXGP αμορτισέρ πίσω, ενώ υπάρχει και αμορτισέρ τιμονιού της Ohlins.

Advertisement

Τα φρένα είναι της Brembo και οι ζάντες είναι της OZ αλουμινίου με διαθέσιμη επιλογή ζαντών από ανθρακονήματα της BST. Η μοτοσικλέτα είναι εξοπλισμένη επίσης με πολλά ηλεκτρονικά βοηθήματα όπως ρυθμιζόμενο traction control με ευαισθησία στις κλίσεις, σύστημα ελέγχου της σούζας και quickshifter.

Advertisement

Η Norton V4CR θα κατασκευαστεί σε μόλις 200 μονάδες με την τιμή της να έχει οριστεί στις 48.920 ευρώ.

Βίντεο της εξωτικής V4CR.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δακρύστε ελεύθερα βλέποντας την μοναδική Norton Commando 961 (+video)
Φιάσκο δίχως τέλος με τις Norton V4 SS
Norton motorcycles: Αναγέννηση με Ινδική παρέμβαση