Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Αυτή είναι η τιμή της εντυπωσιακής CFMoto 450SR

Ελλάδα 15:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή είναι η τιμή της εντυπωσιακής CFMoto 450SR

NEWSMOTO

Αυτή είναι η τιμή της εντυπωσιακής CFMoto 450SR

NEWSMOTO

Διαθέσιμη προς παραγγελία είναι η καινούρια supersport μοτοσικλέτα της CFMoto με παράδοση τον Δεκέμβριο.

Advertisement
Advertisement

Στην Έκθεση EICMA τον περασμένο Νοέμβριο η CFMoto είχε εντυπωσιάσει το κοινό των δύο τροχών παρουσιάζοντας μια πρωτότυπη supersport μοτοσικλέτα με απίθανα χαρακτηριστικά.

Η SR-C21 όπως είχε ονομαστεί τότε η μοτοσικλέτα, διέθετε αναρτήσεις της Ohlins, ανθρακονήματα από τη μία άκρη στην άλλη, εξάτμιση «αλά MotoGP» της SC Project, φρένα της Brembo, μονόμπρατσο ψαλίδι και αεροδυναμικά βοηθήματα. Με λίγα λόγια η μοτοσικλέτα θύμιζε ακριβές ευρωπαϊκές Superbike.

Advertisement
Advertisement

Η κινεζική φίρμα, με την ανοδική πορεία στις ευρωπαϊκές αγορές, αποφάσισε τελικά να βγάλει στην παραγωγή το συγκεκριμένο μοντέλο με κάποιες αλλαγές κυρίως στα εξωτικά περιφερειακά. Το όνομα της μοτοσικλέτας είναι 450SR κάτι που παραπέμπει και στον κυβισμό του μοντέλου.

Ο κινητήρας είναι δικύλινδρος σε σειρά με απόδοση 50,5 ίππους και 39Nm ροπής, ενώ η γωνία στροφάλου στις 270 μοίρες, υποδηλώνει χαρακτηριστικά λειτουργίας αντίστοιχα με έναν V2. H επιτάχυνση 0-100km/h ολοκληρώνεται σε μόλις 4,8 δευτερόλεπτα και η μέγιστη ταχύτητα πλησιάζει τα 200 km/h.

Advertisement

Το βάρος της 450SR είναι μόλις 168 κιλά, ενώ οι αναρτήσεις μπορεί να μην είναι της Ohlins, ωστόσο είναι της KYB με ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω. Τα φρένα είναι της Brembo με σύστημα ABS της Bosch, ενώ είναι εξοπλισμένη και με συμπλέκτη ολίσθησης FCC για ελαφρύτερη αίσθηση κατά την αλλαγή ταχυτήτων και διατήρηση της σταθερότητας του οχήματος στα κατεβάσματα ταχυτήτων.

Advertisement

Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία της μοτοσικλέτας είναι τα αεροδυναμικά φτερά με τα οποία είναι εξοπλισμένη. Η CFMoto αναφέρει ότι αυξάνουν κατά 1,6 φορές την κάθετη δύναμη στις υψηλές ταχύτητες βελτιώνοντας την σταθερότητα. Στον εξοπλισμό επίσης δεν έχει γίνει έκπτωση καθώς η 450SR διαθέτει μεγάλη οθόνη TFT 5 ιντσών με σύστημα συνδεσιμότητας.

Advertisement

Μάλιστα, στον προαιρετικό εξοπλισμό ο αναβάτης έχει στη διάθεσή του το σύστημα T-Box ώστε να δείχνει τις οδηγίες του συστήματος πλοήγησης. Το T-Box έχει ενσωματωμένη μονάδα 4G για σύνδεση με το διαδίκτυο, μονάδα GPS και ξεχωριστή IMU 6-αξόνων, ενώ παράλληλα μπορεί κανείς να δει στο Smartphone του τη θέση του οχήματος σε πραγματικό χρόνο, τις διαδρομές και όλες τις λειτουργίες της μοτοσικλέτας.

Η 450SR είναι άμεσα διαθέσιμη για παραγγελίες στην ελληνικής αγορά. H τιμή της έχει οριστεί στις 6.390€, με παράδοση τον Δεκέμβριο, ενώ θα τη βρείτε σε δύο χρώματα, Starlight Black και Zircon Black.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
MotoGP Αυστρίας: Νικητής ο Bagnaia, στο βάθρο o Quartararo
Yamaha: Προσομοιωτής σε βοηθάει να διαλέξεις μοτοσικλέτα (+video)
Yamaha: Αυτά είναι τα motocross μοντέλα για το 2023 (+video)