Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Αγριεμένη η νέα Ducati Panigale V2

Ελλάδα 11:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αγριεμένη η νέα Ducati Panigale V2

NEWSMOTO

Αγριεμένη η νέα Ducati Panigale V2

NEWSMOTO

Η Ducati παρουσίασε έναν καινούριο μαύρο χρωματισμό της Panigale V2 εμπνευσμένη από τις πίστες αγώνων.

Advertisement
Advertisement

Η Ducati έχει ξεκινήσει ήδη να παρουσιάζει χρωματικές αναβαθμίσεις στα μοντέλα της για το 2024. Σειρά παίρνει λοιπόν η διασκεδαστική Panigale V2 η οποία αποκτά τον άγριο χρωματισμό Blabk on Black της Ducati τον οποίο έχουμε συναντήσει ξανά στην κορυφαία Panigale V4 SP2.

Ο χρωματισμός είναι εμπνευσμένος από τις αγωνιστικές μοτοσικλέτες δοκιμών της Ducati στα Superbike και το MotoGP δίνοντας μια πιο επιθετική αισθητική στην supersport μοτοσικλέτα.

Ο συνδυασμός των μαύρων ματ στοιχείων στα φέρινγκ με τις μαύρες γυαλιστερές λεπτομέρειες κάνουν τη μοτοσικλέτα να ξεχωρίζει, ενώ το λογότυπο της Panigale V2 έχει μικρές πινελιές κόκκινου για να θυμίζει από που προέρχεται το σπορ μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Στο τεχνικό κομμάτι, η Panigale V2 δεν έχει αλλαγές με τον κορυφαίο V2 κινητήρα 955 κ.εκ. να αποδίδει 155 ίππους και 104 Nm ροπής.

Advertisement

Το πλαίσιο είναι μονοκόκ όπως στην μεγαλύτερη Panigale V4, ενώ οι αναρτήσεις και τα φρένα προσφέρουν απίστευτη αίσθηση στο δρόμο και την πίστα. Η μοτοσικλέτα συνοδεύεται και από σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα όπως σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης, σύστημα ελέγχου της σούζας, σύστημα ελέγχου φρένου του κινητήρα, ABS Στροφής και quickshifter στο κιβώτιο ταχυτήτων.

Η νέα Panigale V2 Black on Black αναμένεται να είναι διαθέσιμη μετά το καλοκαίρι του 2023.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ducati: Η επιστροφή των κίτρινων (+video)
Ένα Ducati Scrambler… τέρμα γκάζι (+video)
Ducati Hypermotard 950 RVE: Έτοιμο για… σκανδαλιές