Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ducati: Η επιστροφή των κίτρινων (+video)

Ελλάδα 11:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ducati: Η επιστροφή των κίτρινων (+video)

NEWSMOTO

Ducati: Η επιστροφή των κίτρινων (+video)

NEWSMOTO

Η Ducati αποφάσισε να τιμήσει τις σπορ μοτοσικλέτες της δεκαετίας του 1990 με τον εντυπωσιακό κίτρινο χρωματισμό.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί όλοι να έχουμε συνδυάσει την Ducati με το κόκκινο χρώμα, ωστόσο υπάρχει ακόμα ένα χρώμα το οποίο αγαπάνε οι Ιταλοί του Μπόργκο Πανιγκάλε. Το κίτρινο είναι το χρώμα που στιγμάτισε πολλά από τα μοντέλα της μάρκας και ιδιαίτερα τη δεκαετία του 1990 έγινε διάσημο μέσω των αγώνων και των μοτοσικλετών παραγωγής.

Ίσως το πιο σημαντικό και διάσημο μοντέλο με το κίτρινο χρώμα της Ducati (Giallo Ducati) ήταν η Ducati 748 με την οποία η εταιρεία πήρε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supersport του 1997 και μάλιστα κατάκτησε νίκες με αναβάτη τον Πάολο Κασόλι.

Advertisement
Advertisement

Αργότερα, η Ducati χρησιμοποίησε το κίτρινο και σε μοντέλα παραγωγής όπως την εμβληματική 916, την 996, την 749 και την 999. Για να τιμήσει αυτόν τον ιδιαίτερο χρωματισμό, η Ducati αποφάσισε να βάψει κίτρινες τις αγωνιστικές Panigale V4R που αγωνίστηκαν το περασμένο αγωνιστικό τριήμερο (3-4 Ιουνίου) στην πίστα του Μιζάνο.

Advertisement

Οι Άλβαρο Μπαουτίστα και Μάικ Ρινάλντι αγωνίστηκαν με τις Giallo Ducati Panigale και μάλιστα ο Ισπανός πρωταθλητής κατάκτησε τη νίκη στο πρώτος σκέλος με δεύτερο τον Ρινάλντι. Το τμήμα Ducati Corse ανακοίνωσε επίσης ότι η αγωνιστική ομάδα του MotoGP, Lenovo Ducati θα αγωνιστεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στο GP Σαν Μαρίνο στο Μιζάνο με τα κίτρινα χρώματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ducati Hypermotard 950 RVE: Έτοιμο για… σκανδαλιές
Ducati Multistrada V4S: Οδοιπορικό στους Δρόμους του Κρασιού (+video)
Αέρας πολυτέλειας στο Ducati Monster

Advertisement