NEWSMOTO

Αναβάτες enduro στο πλευρό των πλημμυροπαθών

Ελλάδα 14:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αναβάτες enduro στο πλευρό των πλημμυροπαθών

NEWSMOTO

Αναβάτες enduro στο πλευρό των πλημμυροπαθών

NEWSMOTO

Ερασιτέχνες αναβάτες enduro μεταφέρουν είδη πρώτης ανάγκης σε αποκλεισμένα χωριά της Θεσσαλίας και κάποιοι άλλοι ληστεύουν αγωνιστικές MX.

Advertisement
Advertisement

Τις τελευταίες ημέρες είναι εμφανέστατη η αλληλεγγύη που δείχνει ο κόσμος στους πληγέντες της Θεσσαλίας. Απλοί άνθρωποι κάνουν ότι μπορούν να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους με ότι μέσα διαθέτουν με στόχο να απαλύνουν τον δυσβάσταχτο πόνο τους.

Ανάμεσα σε εκείνους που έχουν ριχτεί στη μάχη της βοήθειας είναι και ερασιτέχνες αναβάτες enduro οι οποίοι προσπαθούν να φτάσουν στα απομακρυσμένα σημεία μεταφέροντας υλικά και βοήθεια στους αποκλεισμένους.

Ήδη έχουν καταγραφεί περιστατικά που ομάδα αναβατών κινήθηκε προς το χωριό Χρυσομηλιά της Καλαμπάκας και την Καλογριανή παραδίδοντας είδη πρώτης ανάγκης όπως νερά και καύσιμα. Οι ίδιοι οι κάτοικοι ανάφεραν ότι τα περισσότερα από αυτά τα υλικά πληρώθηκαν από τους ίδιους τους αναβάτες. Συγχαρητήρια σε αυτούς τους ανθρώπους και σε όσους βοηθούν σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή.

Advertisement
Advertisement

Πλιάτσικο σε αγωνιστικές μοτοσικλέτες motocross

Στην Ελλάδα έχουμε συνηθίσει στις μεγάλες αντιφάσεις και στην περίπτωση της μεγάλης καταστροφής αυτές δεν λείπουν. Από τη μία λοιπόν έχουμε σημαντική αλληλεγγύη από όλους και από την άλλη έχουμε κάποιους οι οποίοι κλέβουν τις αγωνιστικές motocross παιδιών.

Advertisement

Κι όμως, στην περιοχή του Βόλου εξαφανίστηκαν αγωνιστικές μοτοσικλέτες motocross παιδιών και ενηλίκων δείχνοντας το… μεγαλείο της ανθρωπιάς κάποιων. Σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή, αντί να βοηθάμε όλοι αυτούς τους ανθρώπους, κάποιοι βρίσκουν την ευκαιρία να λεηλατήσουν περιουσίες. Άσε που μια από αυτές τις μοτοσικλέτες ίσως να βοηθούσε κάποιον άνθρωπο που είχε ανάγκη όπως είδαμε παραπάνω με τους εθελοντές μοτοσικλετιστές στη Θεσσαλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πιστεύει στο Hard Enduro η KTM
Ασταμάτητη η Ducati DesertX και στο Hard Enduro
Νέα σειρά enduro από την Husqvarna (+video)

Advertisement