NEWSMOTO

Αναβάθμιση στην περιπέτεια για την KTM 390 ADV (+video)

Ελλάδα 0:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αναβάθμιση στην περιπέτεια για την KTM 390 ADV (+video)

NEWSMOTO

Αναβάθμιση στην περιπέτεια για την KTM 390 ADV (+video)

NEWSMOTO

Η KTM τοποθέτησε ακτινωτούς τροχούς στην 390 Adventure του 2023 και αναβάθμισε τις χωμάτινες ικανότητές της.

Advertisement
Advertisement

Η KTM 390 Adventure είναι αποδεδειγμένα μια πολυτάλαντα μοτοσικλέτα με πολλαπλές αρετές. Θα την χαρακτήριζε κανείς ως έναν ελβετικό σουγιά ο οποίος είναι ικανός να λύσει κάθε πρόβλημα μετακίνησης. Είτε τη χρησιμοποιείς στις καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη, είτε εκδράμεις στην επαρχία, η μοτοσικλέτα δεν θα πει όχι έχοντας μια δυνατή βάση και εξαιρετικά περιφερειακά.

Για το 2023 η KTM αποφάσισε να αναβαθμίσει στα σημεία την 390 Adventure προσθέτοντάς της μια πινελιά περιπέτειας. Το νέο μοντέλο λοιπόν είναι εξοπλισμένο με νέους ακτινωτούς τροχούς οι οποίοι είναι κατασκευασμένοι από αλουμίνιο. Τα ελαστικά που έχουν επιλεγεί είναι τα Continental TKC70 και το συνολικό αποτέλεσμα υπόσχεται καλύτερη συμπεριφορά εκτός δρόμου και περισσότερες ικανότητες στο χώμα.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας είναι μονοκύλινδρος 373 κ.εκ. με απόδοση 44 ίππους και 37 Nm ροπής και συνοδεύεται από ηλεκτρονικό γκάζι της Bosch, σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης και επιλογές οδήγησης. Στην περίπτωση της νέας 390 ADV η KTM έχει προσθέσει την επιλογή Off-Road, όπως και επιλογή Off-Road στο ABS στροφής για καλύτερη αίσθηση στα φρένα όταν κινείσαι στο χώμα.

Οι αναρτήσεις είναι ρυθμιζόμενες της WP Apex και συνεργάζονται με ένα ατσάλινο πλαίσιο χωροδικτύωμα, ενώ το βάρος της μοτοσικλέτας είναι μόλις 172 κιλά. Βελτίωση έχουμε και στην εργονομία καθώς η θέση οδήγησης έχει χαμηλώσει στα 830 χιλ. και το ρεζερβουάρ έχει αυξηθεί στα 14,5 λίτρα με την αυτονομία πλέον να ξεπερνάει τα 400 χιλιόμετρα. Έτοιμη λοιπόν για ακόμα μεγαλύτερες περιπέτειες η μεσαία adventure της Αυστριακής μάρκας.

Advertisement

Βίντεο παρουσίασης της 390 Adventure 2023.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στο πλευρό της KTM MotoGP η Mobil 1 και η Cupra
Νέο KTM Super Adventure με ημι-ενεργητικές αναρτήσεις (+video)
Πρώτο δείγμα της KTM RC 8C παραγωγής