Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ανεβάζει στροφές η SWM με καινούριο σπορ naked

Ελλάδα 17:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανεβάζει στροφές η SWM με καινούριο σπορ naked

NEWSMOTO

Ανεβάζει στροφές η SWM με καινούριο σπορ naked

NEWSMOTO

Η SWM μπαίνει το 2024 δυναμικά στην κατηγορία των naked μοτοσικλετών με το Gran Milano 500.

Advertisement
Advertisement

Η SWM είναι μια εταιρεία που τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να μας απασχολεί ξανά. Και λέμε ξανά διότι η ιταλική μάρκα είχε ισχυρή παρουσία στους δύο τροχούς τη δεκαετία του 1970 κυρίως στις χωμάτινες μοτοσικλέτες με παρουσία και στους αγώνες.

Πλέον η μικρή ιταλική εταιρεία έχει περάσει στα χέρια των Κινέζων της Shinaray, διατηρώντας όμως το σχεδιαστικό κέντρο και τα κεντρικά στην Μπολόνια της Ιταλίας. Μέχρι στιγμής η SWM μας έχει συνηθίσει σε μοντέλα Off-Road, scrambler και enduro, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια έχει προσθέσει και μικρά naked μοντέλα στην γκάμα της.

Advertisement
Advertisement

Για το 2024 η SWM ετοιμάζει μια ευχάριστη έκπληξη στους φίλους της φέρνοντας στο προσκήνιο μια νέα μοτοσικλέτα. Πρόκειται για την Gran Milano 500, μια μεσαία naked μοτοσικλέτα με όμορφη ιταλική αισθητική και ιδιαίτερο φινίρισμα. Ο κινητήρας είναι δικύλινδρος σε σειρά 494 κ.εκ. με απόδοση 47 ίππους τον οποίο έχουμε συναντήσει σε αρκετά μοντέλα της Voge (Loncin).

Το πλαίσιο είναι ατσάλινο περιμετρικό και οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός της KYB και ένα μονό αμορτισέρ πίσω. Το σύστημα πέδησης φέρει δύο δίσκους εμπρός με 4πίστονες δαγκάνες της J.Juan και έναν δίσκο πίσω με ABS με το βάρος να είναι σε καλό επίπεδο 188 κιλών. Το μοντέλο της SWM αναμένεται μέσα στο 2024 στην Ελλάδα σε ανταγωνιστική τιμή, όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της μάρκας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
SWM Superdual X 600: Μονοκύλινδρο και Enduro 
Πέντε tips για την οδήγηση στη βροχή με μοτοσικλέτα
Πόσο θα κοστίζει η Ducati Diavel for Bentley;

Advertisement