Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

«Χωμάτινη» συνεργασία RAM και KTM

Ελλάδα 13:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Χωμάτινη» συνεργασία RAM και KTM

NEWSMOTO

«Χωμάτινη» συνεργασία RAM και KTM

NEWSMOTO

Η αμερικανική RAM ξεκίνησε συνεργασία με τις εργοστασιακές ομάδες της KTM στα πρωταθλήματα εκτός δρόμου.

Advertisement
Advertisement

Η KTM έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά της με τους αγώνες εκτός δρόμου έχοντας κατακτήσει αμέτρητους τίτλους και νίκες την τελευταία 20ετία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Φέτος τα πράγματα έχουν κυλήσει επίσης εξαιρετικά και μάλιστα, πριν από μερικές ημέρες, ο Tom Vialle κυριάρχησε στο Grand Prix της Γαλλίας για το MXGP με την Red Bull KTM Factory Racing.

Στη διάρκεια του γαλλικού MXGP η KTM προχώρησε και σε μια σημαντική ανακοίνωση που αφορά τη συνεργασία της με την αμερικανική RAM. Για το 2022 η συνεργασία των RAM και Red Bull KTM Factory Racing περιλαμβάνει τη συμμετοχή σε τρεις θεσμούς του μηχανοκίνητου αθλητισμού: το Motocross World Championship, το Enduro World Championship και το Hard Enduro World Championship.

Advertisement
Advertisement

Η RAM θα διαθέσει το εντυπωσιακό pick-up RAM 1500 που περιλαμβάνει και την κορυφαία έκδοση RAM 1500 TRΧ, το ισχυρότερο και ταχύτερο pick-up μισού τόνου όλων των εποχών! Με τα οχήματα της RAM θα μετακινούνται πλέον οι μηχανικοί, το προσωπικό και φυσικά οι αναβάτες της KTM στη διάρκεια του αγωνιστικού τριημέρου.

Advertisement

Η RAM βρίσκεται στο προσκήνιο από το 2009 και στις ΗΠΑ έχει κερδίσει το αγοραστικό κοινό με τα σκληροτράχηλα και ποιοτικά της pick-up. Η συνεργασία με την KTM έρχεται να ενώσει δύο διαφορετικούς κόσμους οι οποίοι όμως έχουν έναν κοινό παρονομαστή που είναι η περιπέτεια.

Advertisement

Ο Domenico Gostoli, Επικεφαλής των RAM και Dodge για την Ευρώπη, σχολίασε στο πλαίσιο του MXGP της Γαλλίας: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη συνεργασία μας με την Red Bull KTM Factory Racing, με την οποία μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για απόδοση και ευελιξία σε κάθε έδαφος, αλλά και τη δύναμη να ξεπερνάμε κάθε εμπόδιο».

Η νίκη του Vialle στο MXGP της Γαλλίας τον έφερε μια ανάσα από την κορυφή του πρωταθλήματος ο οποίος θα κριθεί στον τελευταίο αγώνα της σαιζόν που θα διεξαχθεί στην Τουρκία (3-4 Σεπτεμβρίου).

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
MotoGP Αυστρίας: Νικητής ο Bagnaia, στο βάθρο o Quartararo
Yamaha: Προσομοιωτής σε βοηθάει να διαλέξεις μοτοσικλέτα (+video)
Yamaha: Αυτά είναι τα motocross μοντέλα για το 2023 (+video)