Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Δυνατή προσφορά της Benelli για το best seller TRK 502

Ελλάδα 17:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δυνατή προσφορά της Benelli για το best seller TRK 502

NEWSMOTO

Δυνατή προσφορά της Benelli για το best seller TRK 502

NEWSMOTO

Η Benelli προσφέρει δωρεάν την κεντρική βαλίτσα της Shad με την αγορά της Benelli TRK 502 και TRK 502X.

Advertisement
Advertisement

Το Benelli TRK 502 συνεχίζει τη μοναδική του πορεία στην ελληνική αγορά με όλο και περισσότερους αναβάτες να εμπιστεύονται την ποιοτική και ταλαντούχα ιταλική μοτοσικλέτα. Θέλοντας να τιμήσει αυτήν την εμπιστοσύνη των πελατών της και να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις ταξιδιωτικές δυνατότητες του μοντέλου, η Benelli προχωράει σε μια εξαιρετική προσφορά.

Με την αγορά κάθε καινούριας Benelli TRK 502 και TRK 502X η Motoway προσφέρει δωρεάν την ποιοτική κεντρική βαλίτσα SHAD SH58X Expandable μαζί με το Top Master. Η μοναδική αυτή βαλίτσα προσφέρει μέγιστη ασφάλεια χάρη στο καινοτόμο σύστημα κλειδώματος Smart Lock System, ενώ έχει δυνατότητα επεκτεινόμενης χωρητικότητας έως και 58 λίτρα.

Παράλληλα, η βαλίτσα της SHAD έχει αδιάβροχο σύστημα στεγανοποίησης που κρατάει τα αντικείμενα ανέπαφα. Η βαλίτσα επίσης είναι εξαιρετικά ανθεκτική σε κρούσεις, ενώ περιλαμβάνει εσωτερικούς ιμάντες. Η ρύθμισή της είναι σε τρεις θέσεις προσφέροντας όγκο 46 λίτρων (L) όταν θέλεις να καλύψεις τις καθημερινές ανάγκες, όγκο 52 λίτρων (XL) για εκδρομές το Σαββατοκύριακο και όγκο 58 λίτρων (XXL) για να ταξιδέψεις όσο μακριά θελήσεις.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από την κεντρική βαλίτσα της SHAD, η Benelli έχει φροντίσει να διευκολύνει εκείνους που αποκτήσουν την TRK 502 και TRK 502X με έκπτωση στις πλαϊνές βαλίτσες. Για εκείνους που θέλουν ολοκληρωμένο πακέτο αποθήκευσης η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα μειωμένης τιμής -50% για τις πλαϊνές βαλίτσες SH36 που συνδυάζεται με την κεντρική βαλίτσα SHAD SH58 Expandable.

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό μοτοσικλετών. Θυμίζουμε ότι η Benelli TRK 502 κοστίζει 6.340 ευρώ (6.670 ευρώ η TRK 502X) και μπορείτε να τη βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Motoway.