Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ecooter E3: Αθόρυβο, γρήγορο, αποτελεσματικό (+video)

Ελλάδα 13:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ecooter E3: Αθόρυβο, γρήγορο, αποτελεσματικό (+video)

NEWSMOTO

Ecooter E3: Αθόρυβο, γρήγορο, αποτελεσματικό (+video)

NEWSMOTO

Το Ecooter E3 γίνεται ακόμα πιο δελεαστικό με νέα μειωμένη τιμή και δώρο την βαλίτσα.

Advertisement
Advertisement

Ανάμεσα στα ηλεκτρικά scooter της Ecooter, εκείνο που ξεχωρίζει είναι το E3. Πρόκειται για ένα νεανικό scooter με εξαιρετικές επιδόσεις και χαρακτηριστικά, με minimal γραμμές και long body που θα καλύψουν με στυλ όλες τις καθημερινές μετακνήσεις, μεγάλες ή μικρές.

Το ρυθμό στο E3 δίνει ο ισχυρός ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 7 kW (195 Nm ροπής) που βρίσκεται στο κέντρο του scooter. Η μετάδοση γίνεται μέσω αλυσίδας και η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 95 χλμ./ώρα. Το E3 διαθέτει δύο μπαταρίες και η αυτονομία μπορεί να αγγίξει τα 210 χιλιόμετρα ανάλογα τη χρήση, ενώ ο χρόνος φόρτισης είναι περίπου 1,5 ώρα για το 90%.

Advertisement
Advertisement

Υπάρχει και η έκδοση με μία μπαταρία που δίνει αυτονομία 105 χιλιομέτρων στο scooter. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δώσει η Ecooter στην οδηγική συμπεριφορά καθώς το scooter διαθέτει ενισχυμένο πλαίσιο, μελετημένες αναρτήσεις και τροχούς 14 ιντσών εμπρός και 13 ιντσών πίσω, ενώ τα φρένα διαθέτουν σύστημα CBS.

Στον εξοπλισμό συναντάμε σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, LED φώτα, οθόνη LCD 6,8 ιντσών με σύστημα συνδεσιμότητας, USB θύρα φόρτισης και σύστημα συναγερμού.

Advertisement

Η απόκτηση του ολοκληρωμένου E3 γίνεται πλέον πιο δελεαστική με την προσφορά της Ecooter. Η εταιρεία μειώνει την τιμή και πλέον διαμορφώνεται στα 3.660 ευρώ. Με την επιδότηση του προγράμματος Κινούμαι Ηλεκτρικά 2 η τιμή κατεβαίνει κι άλλο. Παράλληλα το ηλεκτρικό scooter διατίθεται με δώρο τη βαλίτσα για ακόμα περισσότερη χρηστικότητα.

Advertisement

Το Ecooter E3 θα το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Motoway.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το νέο E3 Ecooter είναι διαθέσιμο
Ecooter ET3: Χωρίς δίπλωμα και με 1.190 ευρώ (+video)
Αυτό είναι το πανίσχυρο ηλεκτρικό Ecooter (+video)

Advertisement