Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Εντυπωσιακό cafe racer από την Kove

Ελλάδα 6:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εντυπωσιακό cafe racer από την Kove

NEWSMOTO

Εντυπωσιακό cafe racer από την Kove

NEWSMOTO

Η Kove παρουσίασε μια γοητευτική ρετρό cafe racer με ισχυρό κινητήρα και μονόμπρατσο ψαλίδι.

Advertisement
Advertisement

Η Kove ανεβάζει στροφές και διευρύνει συνεχώς την γκάμα της με νέα εντυπωσιακά μοντέλα. Μετά το νέο της έλευσης σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές της 450 Rally, η Kove παρουσίασε μια καινούρια μοτοσικλέτα σε μια κατηγορία που μέχρι τώρα δεν είχε κάνει άνοιγμα.

Πρόκειται για την 321F Cafe, μια μοντέρνα ρετρό μοτοσικλέτα βασισμένη στην πλατφόρμα της 321 RR και της Cobra 321 R. Πολύ ενδιαφέρον είναι το στιλιστικό κομμάτι της μοτοσικλέτας το οποίο θυμίζει Vitpilen της Husqvarna και Honda Hawk.

Στο εμπρός μέρος δεσπόζει το μισό φέρινγκ το οποίο καλύπτει τον LED προβολέα και τα πλευρικά του ρεζερβουάρ. Το τιμόνι είναι με κλιπόν τοποθετημένα πάνω από την τιμονόπλακα και το πίσω μέρος είναι μίνιμαλ θυμίζοντας τα cafe racer του παρελθόντος.

Advertisement
Advertisement

Ενδιαφέρον είναι και το τεχνικό κομμάτι της μοτοσικλέτας. Η Kove έχει τοποθετήσει τον δικύλινδρο κινητήρα των 322 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 41 ίππους και σε συνδυασμό με τα μόλις 153 κιλά της μοτοσικλέτας οι επιδόσεις είναι σοβαρές. Η Kove μάλιστα αναφέρει ότι η τελική ταχύτητα φτάνει τα 170 χλμ./ώρα.

Advertisement

Το πλαίσιο είναι ατσάλινο χωροδικτύωμα και συνεργάζεται με ένα  ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και ένα ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω, ενώ το ψαλίδι είναι μονόμπρατσο. Οι ζάντες είναι ακτινωτές 17 ιντσών και τα φρένα είναι ισχυρά με έναν μεγάλο δίσκο 320 χιλ. και ABS. Για την ώρα η Kove 321F Cafe είναι διαθέσιμη μόνο στις ασιατικές αγορές, ωστόσο δεν θα αργήσει να έρθει προς Ευρώπη μεριά.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Ευρώπη καλωσορίζει την εντυπωσιακή Kove 450 Rally (+video)
Έτοιμα τα επαναστατικά off-road της VMoto
Δεν αργεί η «all-around» έκδοση της Suzuki V-Strom 800