Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Έτοιμα τα επαναστατικά off-road της VMoto

Ελλάδα 17:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έτοιμα τα επαναστατικά off-road της VMoto

NEWSMOTO

Έτοιμα τα επαναστατικά off-road της VMoto

NEWSMOTO

Η VMoto Soco παρουσίασε δύο καινούριες ηλεκτρικές μοτοσικλέτες διασκέδασης, πολλαπλών χρήσεων.

Advertisement
Advertisement

Η VMoto μας έχει συνηθίσει σε μικρά ηλεκτρικά scooter και ρετρό μοτοσικλέτες που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την τεχνολογία τους. Για πρώτη φορά η αυστραλιανή εταιρεία κάνει άνοιγμα προς τις χωμάτινες μοτοσικλέτες παρουσιάζοντας δύο νέα μοντέλα το On-R και το Off-R.

Όπως μπορεί να φανταστεί κανείς από την ονομασία των μοτοσικλετών η μία από αυτές είναι για πολλαπλή χρήση σε διάφορα τερέν και η άλλη για αποκλειστική χρήση στο χώμα. Ο σχεδιασμός τους είναι εντελώς καινούριος και έχει μελετηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να καλύψει τον αναβάτη που θέλει να κινηθεί καθημερινά στην πόλη, να διασκεδάσει και φυσικά να ακολουθήσει οποιοδήποτε χωμάτινο μονοπάτι.

Advertisement
Advertisement

Η VMoto έχει δημιουργήσει δύο εκδόσεις που χωρίζονται ανάλογα με τις επιδόσεις και τους περιορισμούς των αδειών οδήγησης. Η μία μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα έως και 45 χλμ./ώρα και η άλλη έως 96 χλμ./ώρα (110 χλμ./ώρα για το Off-R). Στην περίπτωση της «αργής» έκδοσης η ισχύς περιορίζεται στους 5,3 ίππους, ενώ στην ελεύθερη έκδοση η ισχύς ανεβαίνει στους 11 ίππους.

Οι αναρτήσεις είναι παρόμοιες στα δύο μοντέλα και στο πλαίσιο η μοναδική αλλαγή είναι στη γωνία κάστερ. Η μπαταρία από την άλλη έχει χωρητικότητα 2,3 kWh, ενώ υπάρχει επιλογή για μεγαλύτερη στα 3,45 kWh με αυτονομία κοντά στα 100 χιλιόμετρα. Στην ιταλική αγορά η τιμή έχει οριστεί στις 6.990 ευρώ και μένει να δούμε πότε θα έρθουν στην Ελλάδα από την Motoway.

Advertisement

Δείτε τις νέες ηλεκτρικές VMoto.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το «τρελό» project VMoto x Pininfarina (+video)
Πλησιάζει η ώρα του VMoto F01 (+video)
Η Super Soco μειώνει την τιμή του CPX (+video)