NEWSMOTO

Εντουράδα με Hayabusa; (+video)

Ελλάδα 9:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εντουράδα με Hayabusa; (+video)

NEWSMOTO

Εντουράδα με Hayabusa; (+video)

NEWSMOTO

Το είδαμε και αυτό, μια Suzuki Hayabusa να βγαίνει στο βουνό για enduro και hillclimb.

Advertisement
Advertisement

Αν νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα σε αυτόν τον κόσμο τότε μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Αμερικανοί μηχανικοί-youtubers με πάρα πολύ φαντασία αποφάσισαν με πολύ απλό τρόπο να μετατρέψουν μια Suzuki Hayabusa σε off-road μοντέλο.

Θυμίζουμε ότι η Suzuki Hayabusa είναι μια hypersport μοτοσικλέτα υψηλών επιδόσεων για χρήση σε ασφάλτινη πίστα και δρόμο με τελική ταχύτητα που ξεπερνάει τα 300 χλμ./ώρα και σχεδόν 200 ίππους απόδοση. Αυτή λοιπόν τη μοτοσικλέτα θέλησαν να κάνουν χωμάτινοι οι «κάφροι» YouTubers.

Advertisement
Advertisement

Τρία πράγματα ήταν εκείνα που αποφάσισαν να αλλάξουν τα… τζιμάνια. Το πρώτο ήταν τα ελαστικά. Αφαίρεσαν τα ασφάλτινα ελαστικά και χρησιμοποίησαν χωμάτινα ελαστικά. Με διάφορες πατέντες και ευρεσιτεχνίες κατάφεραν να βάλουν τα χωμάτινα ελαστικά στους χυτούς τροχούς της Hayabusa.

Το δεύτερο που έκαναν ήταν να αλλάξουν το πίσω γρανάζι με ένα μεγαλύτερο για να μικρύνουν την τελική μετάδοση. Το τελευταίο που έκαναν ήταν να φτιάξουν μια μεταλλική κατασκευή η οποία θα προστάτευε τη μοτοσικλέτα από πτώσεις και τον κινητήρα από πέτρες και κλαδιά.

Advertisement

Το αποτέλεσμα; Αυτό σας το αφήνουμε να το δείτε στο παρακάτω βίντεο για να διαπιστώσετε αν όντως πέτυχε το σχέδιο της χωμάτινης Hayabusa.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτή είναι η τιμή της Suzuki V-Strom 800
Παρουσιάστηκε στην Αθήνα η επετειακή Suzuki Hayabusa 25th Anniversary
Αποστολή newsmoto: Δείτε τα δύο νέα Suzuki στην EICMA 2023