Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Παρουσιάστηκε στην Αθήνα η επετειακή Suzuki Hayabusa 25th Anniversary

Ελλάδα 14:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρουσιάστηκε στην Αθήνα η επετειακή Suzuki Hayabusa 25th Anniversary

NEWSMOTO

Παρουσιάστηκε στην Αθήνα η επετειακή Suzuki Hayabusa 25th Anniversary

NEWSMOTO

Η Suzuki παρουσίασε στην Ελλάδα την θρυλική Hayabusa στην επετειακή έκδοση 25 χρόνων.

Advertisement
Advertisement

Το 2023 είναι χρονιά ορόσημο για ένα από τα σημαντικότερες σπορ μοτοσικλέτες όλων των εποχών. Η Suzuki Hayabusa είναι πλέον ένας ζωντανός θρύλος των δύο τροχών απολαμβάνοντας την αποδοχή εκατοντάδων χιλιάδων αναβατών σε όλο τον κόσμο.

Φέτος η Hayabusa κλείνει τα 25 χρόνια ζωής της και η Suzuki το γιόρτασε με μια ειδική έκδοση της μοτοσικλέτας. Μία από τις μόλις 25 επετειακές Hayabusa που αντιστοιχούν στην ελληνική αγορά είχαμε τη χαρά να δούμε από κοντά στο κεντρικό κατάστημα της Suzuki στην Αθήνα όπου έγιναν και τα επίσημα αποκαλυπτήρια της.

Advertisement
Advertisement

 

Μόλις το μαύρο κάλυμμα υποχώρησε είχαμε μπροστά μας μια Suzuki Hayabusa 3ης γενιάς σε ένα εκθαμβωτικό βαθύ πορτοκαλί χρώμα. Το συγκεκριμένο χρώμα χρησιμοποιήθηκε στο πρώτο μοντέλο της δεύτερης γενιάς της Hayabusa το 2008 και συνδυάζεται με μαύρες λεπτομέρειες κυρίως από τη μέση της μοτοσικλέτας και πίσω.

 

View this post on Instagram
Advertisement

 

A post shared by Giannis Petrocheilos (@petrocheilos)

Advertisement

Στο πάνω μέρος του ρεζερβουάρ δεσπόζει το λογότυπο των 25 χρόνων (25th Anniversary), ενώ το λογότυπο της Suzuki είναι τοποθετημένο προς τα πάνω όπως τα παλαιότερα μοντέλα. Στα πλευρικά φέρινγκ εξακολουθεί να βρίσκεται η ιαπωνική γραφή Hayabusa, το πίσω κάλυμμα συνεπιβάτη είναι μαύρο το ίδιο και οι τροχοί, ενώ στις εξατμίσεις είναι χαραγμένο το επετειακό λογότυπο.

Στο κομμάτι των επιδόσεων η μοτοσικλέτα παραμένει ανέπαφη με τον τετρακύλινδρο των 1.340 κ.εκ. να αποδίδει 190 ίππους και να συνοδεύεται από την πλήρη σουίτα ηλεκτρονικών SIRS της Suzuki. Οι αναρτήσεις είναι της Showa και τα φρένα της Brembo.

Advertisement

Μετά το τέλος της παρουσίασης, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, οι άνθρωποι της Suzuki διοργάνωσαν μια βόλτα στους δρόμους της Αθήνας με κατόχους Hayabusa και φυσικά την επετειακή μοτοσικλέτα να οδηγεί την παρέλαση. H ιδιαίτερη αυτή Suzuki Hayabusa θα είναι διαθέσιμη σε μόλις 25 αντίτυπα στην Ελλάδα με την τιμή της να ορίζεται στις 23.295 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Suzuki V-Strom 800RE: Πόση διαφορά κάνει ένα γράμμα; (+video)
Το μέλλον της Suzuki είναι γεμάτο μπαταρίες και υδρογόνο
Ακόμα δεν το είδαμε… GSX-8R το βαφτίσαμε (+video)