Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Επιμένει στο fun factor η VMoto με το TS Street Hunter (+video)

Ελλάδα 4:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Επιμένει στο fun factor η VMoto με το TS Street Hunter (+video)

NEWSMOTO

Επιμένει στο fun factor η VMoto με το TS Street Hunter (+video)

NEWSMOTO

Η VMoto παρουσίασε το καινούριο της ηλεκτρικό δίκυκλο TS Street Hunter βάζοντας τη διασκέδαση σε πρώτο πλάνο.

Advertisement
Advertisement

Οι εταιρείες ανά τον κόσμο που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ηλεκτροκίνησης και των δικύκλων αστικής μετακίνησης έχουν ως βασική προτεραιότητα την πρακτικότητα στα μοντέλα τους. Ευτυχώς, υπάρχουν και κάποιες εταιρείες που έχουν αποφασίσει να κινηθούν προς διαφορετική κατεύθυνση και να επικεντρωθούν στην οδηγική απόλαυση και τη διασκέδαση σε κάθε μετακίνηση.

Η VMoto από την Αυστραλία είναι τρανό παράδειγμα αυτής της κατεύθυνσης έχοντας μάλιστα στην γκάμα της μοντέλα όπως το ανανεωμένο TS Street Hunter. Πρόκειται για μια naked σπορ μοτοσικλέτα η οποία εκτός από το να σε μεταφέρει σβέλτα στον προορισμό σου θα σε ευχαριστήσει σε κάθε χιλιόμετρο.

Η TS Street Hunter είναι εξοπλισμένη με έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 2,5 kW που προσφέρει ροπή 180 Nm. Αυτό μεταφράζεται σε πολύ καλές επιδόσεις με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 75 χλμ./ώρα και τις επιταχύνσεις να είναι ακαριαίες. Η μπαταρία είναι 60 V λιθίου και προσφέρει αυτονομία 60 χιλιομέτρων στη μοτοσικλέτα, ενώ ο χρόνος φόρτισης απαιτεί 3,5 ώρες για πλήρη φόρτιση.

Advertisement
Advertisement

Υπάρχει και έκδοση με χρήση δεύτερης μπαταρία που αυξάνει την αυτονομία στα 120 χιλιόμετρα.

Σχεδιαστικά, η ηλεκτρική μοτοσικλέτα της VMoto είναι μοντέρνα και το μέγεθός της είναι ιδανικό για να οδηγηθεί από γυναίκες και άνδρες κάθε σωματότυπου. Η VMoto TS Street Hunter είναι διαθέσιμη από το δίκτυο της Motoway στην τιμή των 2.980 ευρώ.

Εκτός από τα ηλεκτρικά μοντέλα της VMoto Soco, η Motoway προσφέρει ακόμα περισσότερες λύσεις στα ηλεκτρικά δίκυκλα. Παρακάτω θα βρείτε τον κατάλογο με τιμές και μοντέλα από τις μάρκες Ecooter, Keeway και VMoto.

Advertisement