Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Επίσημο: Η Γκοργκόλης A.E. φέρνει την Kove στην Ελλάδα (+video)

Ελλάδα 12:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημο: Η Γκοργκόλης A.E. φέρνει την Kove στην Ελλάδα (+video)

NEWSMOTO

Επίσημο: Η Γκοργκόλης A.E. φέρνει την Kove στην Ελλάδα (+video)

NEWSMOTO

Η Γκοργκόλης ΑΕ ανακοίνωσε την επίσημη συνεργασία με την ανερχόμενη δύναμη στις μοτοσικλέτες Kove.

Advertisement
Advertisement

Η Kove μας έχει απασχολήσει τα δύο τελευταία χρόνια με την εντυπωσιακή παρουσία της σε μεγάλα γεγονότα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία έχει λάβει μέρος τόσο στο Rally Dakar όσο και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supersport 300 (WSSP300) έχοντας μάλιστα σημαντικές επιτυχίες.

Πλέον η Kove είναι έτοιμη να προσγειωθεί στη χώρα μας μέσω της Γκοργκόλης Α.Ε. μπαίνοντας δυναμικά στην αγορά με τις μοτοσικλέτες περιπέτειας που διαθέτει. Η Kove αποτελεί ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα εργοστάσια παραγωγής μοτοσυκλετών στον κόσμο, με προϊόντα που ήδη έχουν καθιερωθεί ως σημεία αναφοράς στη μοτοσικλέτα.

Advertisement
Advertisement

Σε πρώτη φάση η Γκοργκόλης Α.Ε. φέρνει στην Ελλάδα δύο σημαντικά μοντέλα περιπέτειας που θα προκαλέσουν πονοκέφαλο στον ανταγωνισμό. Το πρώτο μοντέλο είναι το 450 Rally, ένα σκληροπυρηνικό Off-Road το οποίο εξελίχθηκε μέσα από τις ειδικές διαδρομές του Rally Dakar. Ο κινητήρας είναι μονοκύλινδρος 449 κ.εκ. με απόδοση 52 ίππους, οι αναρτήσεις είναι ποιοτικές και το βάρος μόλις 145 κιλά.

Το δεύτερο μοντέλο είναι μια πραγματική έκπληξη στην κατηγορία των μεσαίων adventure. Η 800X Pro είναι μια τουριστική μοτοσικλέτα με αυξημένες off-road δυνατότητες και έναν πολύ ισχυρό κινητήρα. Το δικύλινδρο σύνολο των 799 κ.εκ. αποδίδει 96,5 ίππους και 80 Nm ροπής με απίστευτα χαμηλό βάρος στα 185 κιλά. Οι αναρτήσεις είναι της KYB με μεγάλες διαδρομές, διαθέτει στάνταρ traction control και τροχό 21 ιντσών εμπρός.

Advertisement

Η διάθεση των πρώτων μοντέλων θα ξεκινήσει στη χώρα μας τις αρχές του 2024 και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site της Kove.

Advertisement

Δείτε το Kove 800X Pro σε δράση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εντυπωσιακό cafe racer από την Kove
Η Ευρώπη καλωσορίζει την εντυπωσιακή Kove 450 Rally (+video)
Πιο ισχυρή η νέα Triumph Tiger 900 του 2024 (+video)

Advertisement