Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Έρχεται τουριστική έκδοση της Honda Rebel 1100; (+video)

Ελλάδα 23:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έρχεται τουριστική έκδοση της Honda Rebel 1100; (+video)

NEWSMOTO

Έρχεται τουριστική έκδοση της Honda Rebel 1100; (+video)

NEWSMOTO

Η Honda φαίνεται πως δουλεύει σε μια νέα, τουριστική έκδοση του δημοφιλούς cruiser της CMX 1100.

Advertisement
Advertisement

Στο τέλος του 2021 η Honda παρουσίασε την μεγαλύτερη έκδοση της cruiser μοτοσικλέτα της Rebel τοποθετώντας τον δοκιμασμένο δικύλινδρο κινητήρα 1.084 κ.εκ. του Africa Twin στο νέο μοντέλο. Κάπως έτσι λοιπόν δημιουργήθηκε το νέο CMX 1100 Rebel το οποίο ήρθε να προστεθεί στο ήδη ανανεωμένο Rebel 500 και να αποτελέσει την τρίτη επιλογή στην γκάμα της Honda με τον 1100 κινητήρα (Africa Twin, NT1100).

Για το 2023 η Honda φαίνεται πως δεν μένει στάσιμη όσον αφορά την cruiser της προσθέτοντας μια ακόμα έκδοση στη μοτοσικλέτα. Σύμφωνα με έγγραφα που κατατέθηκαν και διέρρευσαν από τον αμερικανικό Τύπο, η Honda ετοιμάζει μια τουριστική έκδοση της CMX 1100 Rebel με την κωδική ονομασία «T». Οι αλλαγές  έχουν κυρίως να κάνουν με την άνεση και την δυνατότητα μεγαλύτερων αποστάσεων.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα στοιχεία που θα προστεθούν στη μοτοσικλέτα είναι το εμπρός φέρινγκ τύπου «batwing». Το στρογγυλό φωτιστικό σώμα LED παραμένει ίδιο, ενώ το ρεζερβουάρ αναμένεται να μεγαλώσει για να προσθέσει περισσότερα χιλιόμετρα αυτονομίας στο μοντέλο. Η έκδοση Rebel 1100T θα έρχεται με στάνταρ το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DCT, ενώ στον βασικό εξοπλισμό θα υπάρχει σύστημα αυτόματης ρύθμισης ταχύτητας ταξιδιού (Cruise Control), επιλογές οδήγησης, ηλεκτρονικά υποβοήθησης της οδήγησης, σύστημα συνδεσιμότητας και θερμαινόμενα grip.

Η νέα Rebel 1100T αναμένεται να κάνει την πρώτη της εμφάνιση στην EICMA 2022 στο Μιλάνο, παρέα με το πολυαναμενόμενο Transalp 750.

Advertisement

Βίντεο παρουσίασης του Rebel 1100.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιο είναι το φτηνότερο και ποιο το ακριβότερο μοντέλο της Honda
Αποκαλυπτήρια για τη νέα Honda Hornet (+video)
Τρία χαρακτηριστικά που έχουν φέρει τη Honda CB500X στην κορυφή (+video)