Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Φέρνει τα πάνω κάτω η Zontes με την έλευση του νέου 703 F

Ελλάδα 8:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Φέρνει τα πάνω κάτω η Zontes με την έλευση του νέου 703 F

NEWSMOTO

Φέρνει τα πάνω κάτω η Zontes με την έλευση του νέου 703 F

NEWSMOTO

Η κατηγορία των μεσαίων adventure αποκτά ακόμα έναν ισχυρό ανταγωνιστή με το Zontes 703 F.

Advertisement
Advertisement

Το είχαμε δει στην EICMA 2023 πριν από ένα εξάμηνο, αλλά τώρα φαίνεται πως γίνεται πραγματικότητα. Η Zontes είναι πλέον έτοιμη να εισβάλει στην κατηγορία των μεσαίων adventure μοτοσικλετών με το 703 F. Η μοτοσικλέτα ακόμα και στο παρουσιαστικό της προδιαθέτει για κάτι το ξεχωριστό, ενώ γνωρίζουμε ήδη από τα υπάρχοντα μοντέλα της Zontes ότι η ποιότητα και η τεχνολογία είναι σε υψηλό επίπεδο.

Το Zontes 703 F είναι εξοπλισμένο με έναν τρικύλινδρο σε σειρά κινητήρα εξελιγμένο από την Tayo. Αποδίδει 97 ίππους στις 10.000 σ.α.λ. και 76 Nm ροπής στις 7.500 σ.α.λ. και συνεργάζεται με 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων με quickshifter και σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης (Traction Control).

Πολύ ενδιαφέρον τεχνικά έχει και το πλαίσιο της μοτοσικλέτας. Το Zontes 703 F δεν ακολουθεί τη συνταγή των υπόλοιπων με ατσάλινες επιλογές. Το πλαίσιο του 703 F είναι αλουμινένιο περιμετρικό και ζυγίζει μόλις 11 κιλά. Συνδυάζεται με ποιοτικές ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της Marzocchi και ελαφρύ ψαλίδι επίσης από αλουμίνιο. Όλα αυτά συνεισφέρουν σε ένα βάρος με πλήρες φορτίο στα 228 κιλά.

Advertisement
Advertisement

Οι τροχοί είναι 21 ιντσών εμπρός και 18 ιντσών πίσω με ελαστικά της Michelin και τα φρένα της J.Juan με ρυθμιζόμενο ABS. Στον εξοπλισμό, η μοτοσικλέτα διαθέτει μεγάλη οθόνη TFT 7 ιντσών με σύστημα συνδεσιμότητας, σύστημα Keyless, USB θύρα φόρτισης, προβολείς και κάγκελα. Το νέο μοντέλο της Zontes αναμένεται να φτάσει στην Ευρώπη τους επόμενους μήνες με πολύ δελεαστική τιμή.