Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Αθλητικά παπούτσια Adidas για την Kawasaki (+video)

Ελλάδα 6:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αθλητικά παπούτσια Adidas για την Kawasaki (+video)

NEWSMOTO

Αθλητικά παπούτσια Adidas για την Kawasaki (+video)

NEWSMOTO

Τα τελευταία χρόνια τα μεγάλα εργοστάσια κατασκευής μοτοσικλέτας έχουν βάλει στόχο να εντάξουν το lifestyle στο λανσάρισμα των μοντέλων τους.

Advertisement
Advertisement

Έχουμε δει την Piaggio να συνεργάζεται με καλλιτέχνες και σχεδιαστές μόδας δημιουργώντας πολλά ιδιαίτερα μοντέλα, την Yamaha να βγάζει ειδική σειρά των XSR125 σε συνεργασία με αθλητές και ανθρώπους της μουσικής, ενώ η Triumph έχει σχεδιάσει προϊόντα βασισμένα στο lifestyle.

Μια από τις εταιρίες που πρωτοστάτησαν σε αυτήν την τάση είναι η Kawasaki. Η Ιαπωνικής φίρμα στο πολύ μακρινό 1984 «τόλμησε» να βγάλει στην αγορά μια σειρά sneakers της Adidas την οποία είχε ονομάσει ZX500.

Advertisement
Advertisement

Η συνεργασία των δύο εταιριών δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στην πάροδο των ετών είχαν διάφορες κοινές δράσεις με αποκορύφωμα του 2022 όπου η Adidas αποφάσισε να σχεδιάσει δύο νέα παπούτσια για τους «πράσινους».

Τα δύο νέα μοντέλα είναι το ZX8000 και το ZX 5K BOOST. Το ZX8000 ακολουθεί την σχεδιαστική φιλοσοφία της ιαπωνικής μοτοσικλέτας και των χρωμάτων με χρήση πολύ ποιοτικών υλικών και φυσικά λευκό και πράσινο χρωματισμό.

Advertisement

Από την άλλη, το ZX 5K BOOST ακολουθεί έναν ιδιαίτερο μαύρο χρωματισμό με το λογότυπο της Ninja να δεσπόζει στο εμπρός μέρος. Και τα δύο μοντέλα της Adidas συνοδεύονται από ειδικές κάλτσες, ένα αντίγραφο της Kawasaki Ninja ZX-10R και ένα μαντίλι με τυπωμένο σχέδιο της Kawasaki.

Advertisement

Η σειρά Adidas Originals της Kawasaki είναι ήδη διαθέσιμη σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Η Kawasaki να θυμίσουμε φέτος γιορτάζει τα 50 χρόνια από την κατασκευή της εικονικής Z και ήδη έχει δημιουργήσει πολλά ιδιαίτερα δίκυκλα με μοναδικό σχεδιασμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ιστορική Ducati βρέθηκε άθικτη μετά από 22 χρόνια
Yamaha: Προσομοιωτής σε βοηθάει να διαλέξεις μοτοσικλέτα (+video)
Vespa 60 ετών ζωντανεύει ξανά! (+video)

Advertisement