Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ηλεκτρικός δάσκαλος στο χώμα (+video)

Ελλάδα 13:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ηλεκτρικός δάσκαλος στο χώμα (+video)

NEWSMOTO

Ηλεκτρικός δάσκαλος στο χώμα (+video)

NEWSMOTO

Η off-road πρόταση της Horwin θα σε μυήσει στα μυστικά της οδήγησης στο χώμα.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί τη Horwin να την έχουμε συνδυάσει με τα ποιοτικά ηλεκτρικά scooter πόλης, ωστόσο η εταιρεία έχει επεκτείνει την γκάμα της και προς τη fun πλευρά των δύο τροχών. Η Horwin έχει κατασκευάσει μια ηλεκτρική μοτοσικλέτα επικεντρωμένη στις χωμάτινες διαδρομές η οποία υπόσχεται ατελείωτες ώρες διασκέδασης σε κάθε είδους τερέν.

H ΗΤ5 Off-Road Edition είναι μια ελαφριά και μικρή σε διαστάσεις motocross με την οποία ο αναβάτης θα μπορέσει να μάθει με… ησυχία τα μυστικά της εκτός δρόμου οδήγησης. Η μοτοσικλέτα είναι εξοπλισμένη με ένα ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 8 kW (10,7 ίππους) ο οποίος είναι τοποθετημένος στο κέντρο της μοτοσικλέτας και χαρίζει τελική ταχύτητα 85 χλμ./ώρα στη μοτοσικλέτα.

Advertisement
Advertisement

Η μπαταρία είναι επίσης τοποθετημένη ανάμεσα στο πλαίσιο και δίνει αυτονομία 100 χιλιομέτρων, ενώ η μετάδοση γίνεται με μονής σχέσης κιβώτιο και αλυσίδα στον πίσω τροχό. Οι αναρτήσεις αποτελούνται από ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω, οι τροχοί είναι 19 ιντσών εμπρός και 18 ιντσών πίσω ακτινωτοί και τα φρένα έχουν έναν δίσκο σε κάθε τροχό. Το βάρος είναι μόλις 80 κιλά και τα ελαστικά χωμάτινα.

Η Horwin έχει φροντίσει επίσης να δημιουργήσει και μια πιο ήπια έκδοση την οποία ονομάζει Road. Στην HT5 Road οι τροχοί είναι 18 ιντσών εμπρός και πίσω με ελαστικά διπλής χρήσης, η μπαταρία είναι μεγαλύτερη με 150 χιλιόμετρα αυτονομία, ενώ διαθέτει και φώτα για κίνηση σε όλους τους δρόμους.

Advertisement

Τα δύο εξαιρετικά HT5 της Horwin θα θέλαμε να τα δούμε στην Ελλάδα μέσα στο 2024 καθώς θα είχαν και αρκετά ανταγωνιστικές τιμές.

Advertisement

Δείτε τη χωμάτινη HT5.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μειωμένες τιμές για τα Horwin EK3 και SK3
Το scooter της Horwin χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη (+video)
Αυτό είναι το σπορ ηλεκτρικό scooter της Horwin

Advertisement