Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Μειωμένες τιμές για τα Horwin EK3 και SK3

Ελλάδα 14:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μειωμένες τιμές για τα Horwin EK3 και SK3

NEWSMOTO

Μειωμένες τιμές για τα Horwin EK3 και SK3

NEWSMOTO

Η Horwin φροντίζει τους επαγγελματίες με μια ειδική προσφορά τα SK3 και EK3.

Advertisement
Advertisement

Οι διανομείς έχουν την τιμητική τους αυτό το διάστημα με τις περισσότερες εταιρείες να έχουν δημιουργήσει πακέτα προσφορών που κάνουν προσιτή την αγορά οχημάτων διανομής. Η Horwin με αφορμή την Black Friday αποφάσισε να δημιουργήσει μια ειδική προσφορά η οποία ξεκίνησε από την «Μαύρη Παρασκευή» και θα διαρκέσει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 26 Νοεμβρίου, για περιορισμένο χρονικό διάστημα και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων, οι διανομείς και οι υπηρεσίες delivery μπορούν να αποκτήσουν τα ηλεκτρικά scooter Horwin SK3 και ΕΚ3 με μια έκπτωση ύψους 500 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Έτσι, η τιμή του ΕΚ3 διαμορφώνεται στα 3.490 ευρώ και του SK3 στα 3.350 ευρώ, ενώ η έκπτωση ισχύει και για τις εκδόσεις με δεύτερη μπαταρία. Με τα προηγμένα χαρακτηριστικά και την υψηλή απόδοση των ηλεκτρικών scooter Horwin, όχι μόνο εξοικονομείται χρόνος αλλά προστατεύεται και το περιβάλλον.

Τα χαρακτηριστικά των EK3 και SK3 είναι εντυπωσιακά. Το EK3 είναι εξοπλισμένο με ηλεκτροκινητήρα 6,2 kW που χαρίζει τελική ταχύτητα 95 χλμ./ώρα στο Scooter, ενώ η μπαταρία φροντίζει για αυτονομία 83 χιλιομέτρων. Από την άλλη, το SK3 είναι ακόμα πιο ισχυρό με ηλεκτροκινητήρα 6,3 kW (8,5 ίππων) με τελική ταχύτητα 90 χλμ./ώρα και αυτονομία 140 χιλιομέτρων στην έκδοση με 2 μπαταρίες.

Advertisement

Περισσότερες πληροφορίες για την προσφορά της Horwin θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτό είναι το σπορ ηλεκτρικό scooter της Horwin
Το scooter της Horwin χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη (+video)
Νέα έκδοση Explorer για το Super Soco CPX (+video)