Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Είναι το QJMotor SRT 550 το τέλειο all-around;

Ελλάδα 11:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Είναι το QJMotor SRT 550 το τέλειο all-around;

NEWSMOTO

Είναι το QJMotor SRT 550 το τέλειο all-around;

NEWSMOTO

Η QJMotor έχει δημιουργήσει ένα sport adventure που κάνει τα πάντα και τα κάνει καλά.

Advertisement
Advertisement

Η μεσαία κατηγορία των sport adventure είναι ίσως η πιο δημοφιλής στην Ευρώπη καθώς ουσιαστικά έχει αντικαταστήσεις τις μοτοσικλέτες που κάποτε ονομάζαμε all-around.

Αυτά τα μοντέλα είναι ικανά να ανταπεξέλθουν σχεδόν σε όλες τις σύγχρονες ανάγκες μετακίνησης με ένα εύρος που ξεκινάει από τις καθημερινές μετακινήσεις και φτάνει μέχρι τα άνετα μακρινά ταξίδια.

Ένας σοβαρός εκπρόσωπος αυτής της κατηγορίας είναι το QJMotor SRT 550. Το σύγχρονο μοντέλο της κινεζικής μάρκας έχει καταφέρει να συμπυκνώσει όλα τα θετικά στοιχεία που απαιτεί ο αναβάτης σήμερα, δημιουργώντας μια προσιτή, ικανή και καλά εξοπλισμένη μοτοσικλέτα.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας της SRT 550 είναι δικύλινδρος σε σειρά 554 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 47,6 ίππους και 51 Nm ροπής συμβαδίζοντας και με την κατηγορία αδειών οδήγησης Α2 (35 kW). Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι 6τάχυτο μηχανικό και ο συμπλέκτης είναι ολίσθησης για μεγαλύτερη ασφάλεια, ενώ παράλληλα ο ψεκασμός είναι σύγχρονος της Bosch.

Advertisement

Με το στιβαρό ατσάλινο πλαίσιο συνεργάζονται ποιοτικές αναρτήσεις της KYB με ανεστραμμένο πιρούνι 43 χιλ. εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω με ρύθμιση προφόρτισης. Τα φρένα από την άλλη είναι πολύ ισχυρά, με δύο δίσκους 320 χιλ. εμπρός και 4πίστονες δαγκάνες τα οποία συνοδεύονται από σύστημα ABS της Bosch. Οι ζάντες των 17 ιντσών είναι χυτές και είναι εξοπλισμένες με ποιοτικά ελαστικά Pirelli Angel GT για σίγουρα και ασφαλή χιλιόμετρα.

Advertisement

Πολύ δυνατός είναι και ο εξοπλισμός του SRT 550 καθώς περιλαμβάνει LCD οθόνη πληροφοριών 5 ιντσών, full LED φώτα, στάνταρ βάσεις για πλαϊνές βαλίτσες, προστατευτικά κινητήρα και χούφτες στο τιμόνι και USB θύρα φόρτισης. Η μεσαία sport adventure της QJMotor είναι διαθέσιμη στην τιμή των 5.995 ευρώ και μπορείτε να τη βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε. με δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης σε 4 χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
QJMotor SRV 125: Η μεγάλη των cruiser σχολή
Αυτό είναι το μοναδικό scooter της QJMotor
Με το καλημέρα best seller το QJMotor SRT 800X