Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Με αυτό το scooter θα νιώσεις σαν τον Μαρκ Μάρκεθ

Ελλάδα 14:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με αυτό το scooter θα νιώσεις σαν τον Μαρκ Μάρκεθ

NEWSMOTO

Με αυτό το scooter θα νιώσεις σαν τον Μαρκ Μάρκεθ

NEWSMOTO

Η Italjet συνεργάστηκε με την Gresini Racing MotoGP και παρουσίασε ένα «παγκόσμιο» Dragster.

Advertisement
Advertisement

Η Italjet μπορεί να είναι μια μικρή εταιρεία κατασκευής scooter στην Ιταλία, ωστόσο ανά τακτά χρονιά διαστήματα κάνει τον κόσμο της μοτοσικλέτας να στρέψει τα βλέμματα πάνω της. Πολλές φορές έχει συνεργαστεί με σημαντικές ομάδες στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού όπως τη McLaren στο Le Mans, κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος Endurance και Motocross.

Η πιο πρόσφατη εντυπωσιακή εμφάνιση της Italjet έγινε στο MotoGP της Ιταλίας. Η εταιρεία συνεργάστηκε με την ομάδα Gresini Racing και έβαψε ένα Dragster στα χρώματα της μοτοσικλέτας του τεράστιου Μαρκ Μάρκεθ. Το scooter βρισκόταν όλο το αγωνιστικό τριήμερο στα paddock της Gresini και τα αδέρφια Μάρκεθ φωτογραφήθηκαν με το ιδιαίτερο αυτό scooter.

Εκτός από τον γαλάζιο χρωματισμό, το scooter διαθέτει και πολλά έξτρα αξεσουάρ που ανεβάζουν το οδηγικό του επίπεδο. Οι αναρτήσεις για παράδειγμα είναι της Ohlins εμπρός και πίσω, οι ζάντες είναι επανασχεδιασμένες της Marchesini, ενώ έχουν τοποθετηθεί ακόμα και τα αεροδυναμικά φτερά που χρησιμοποιεί η αγωνιστική μοτοσικλέτα τόσο στην ουρά όσο και στα πλευρικά.

Advertisement
Advertisement

Το Italjet Dragster Gresini Edition φέρει επίσης ειδικά εξαρτήματα της Rizoma και εξάτμιση της Akrapovic. Το scooter θα κατασκευαστεί σε μόλις 300 μονάδες και τα πρώτα 50 θα είναι αριθμημένα με ειδική πλακέτα στο τιμόνι, ενώ η τιμή του έχει οριστεί στις 9.499 ευρώ. Αργότερα ο ειδικός χρωματισμός θα είναι διαθέσιμος στα 125 κ.εκ. τα 200 κ.εκ. και τα 300 κ.εκ.