Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Με ηλεκτρική μοτοσικλέτα ο Τομ Κρουζ στο επόμενο Mission Impossible (+video)

Ελλάδα 13:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με ηλεκτρική μοτοσικλέτα ο Τομ Κρουζ στο επόμενο Mission Impossible (+video)

NEWSMOTO

Με ηλεκτρική μοτοσικλέτα ο Τομ Κρουζ στο επόμενο Mission Impossible (+video)

NEWSMOTO

Στα γυρίσματα της επόμενης ταινίας Επικίνδυνη Αποστολή εμφανίστηκε ο Τομ Κρουζ με ηλεκτρική μοτοσικλέτα.

Advertisement
Advertisement

Ο Τομ Κρουζ εκτός από εξαιρετικός ηθοποιός είναι και λάτρης της μοτοσικλέτας. Στο γκαράζ του έχει μια σπουδαία συλλογή από μοτοσικλέτες, ενώ το πάθος του για τους δύο τροχούς δεν το κρύβει και στα γυρίσματα των ταινιών του. Από την επιτυχία των 80’s με το Top Gun μέχρι την πρόσφατη σκηνή του άλματος με motocross μοτοσικλέτα στο Mission Impossible – Dead Reckoning Part One ο Κρουζ πάντα είχε στις ταινίες του μια σκηνή με μοτοσικλέτα.

Η καινούρια ταινία της σειράς Επικίνδυνη Αποστολή που θα είναι έτοιμη το 2025 δε θα μπορούσε επίσης να μην έχει μια σκηνή με μοτοσικλέτα. Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ήδη ξεκινήσει και πρόσφατα ο Τομ Κρουζ και η ομάδα παραγωγής βρέθηκαν στο Παρίσι για κάποιες σκηνές.

Αυτές οι σκηνές είχαν να κάνουν με μοτοσικλέτα, ωστόσο αυτήν τη φορά πολλά ήταν διαφορετικά. Καταρχήν η οδήγηση με μοτοσικλέτα δεν είχε να κάνει με κάποιους επικίνδυνους ελιγμούς ή κάποιο άλμα, αλλά ο Κρουζ οδηγούσε ήρεμα και χωρίς υπερβολές (και χωρίς κράνος δυστυχώς).

Advertisement
Advertisement

Το δεύτερο και ίσως σημαντικότερο στοιχείο είναι ότι η μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε ήταν ηλεκτρική! Ο διάσημος Αμερικανός έκανε τα γυρίσματα οδηγώντας την Livewire S2 Del Mar που είναι η πρώτη μετά τον διαχωρισμό της Harley-Davidson από το ηλεκτρικό της τμήμα Livewire. Το επόμενο λοιπόν Mission Impossible θα έχει μια νότα ηλεκτροκίνησης και μένει να δούμε αν θα είναι τόσο… επικίνδυνες οι αποστολές ή θα υπάρξει ηρεμία στις σκηνές με μοτοσικλέτα.

Η Livewire S2 Del Mar είναι μια ρετρο roadster/scrambler μοτοσικλέτα με εξαιρετικές επιδόσεις και πλούσια τεχνολογία. Χρησιμοποιεί έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 40 ίππων και 163 Nm ροπής με μπαταρία χωρητικότητας 10,5 kWh. Οι αναρτήσεις είναι της Showa, τα φρένα της Brembo και οι τροχοί έχουν διάσταση 19 ιντσών εμπρός και πίσω. Η τιμή της μοτοσικλέτας στη Γερμανία είναι 18.490 ευρώ.