Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Naked με 105 άλογα παρουσίασε η Benelli

Ελλάδα 18:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Naked με 105 άλογα παρουσίασε η Benelli

NEWSMOTO

Naked με 105 άλογα παρουσίασε η Benelli

NEWSMOTO

Η Benelli φέρνει στο προσκήνιο ένα νέο naked μοντέλο με ισχυρό δικύλινδρο κινητήρα και ιταλικό σχεδιασμό.

Advertisement
Advertisement

Η Benelli είχε την τιμητική της φέτος στην Έκθεση του Πεκίνου παρουσιάζοντας πολλά ενδιαφέροντα νέα μοντέλο. Ανάμεσα στα πιο εντυπωσιακά ήταν φυσικά το καινούριο naked μοντέλο 902S. Πρόκειται για την εξέλιξη του 752S με πολύ σημαντική αύξηση της ισχύος και ακόμα πιο εντυπωσιακό σχεδιασμό με έντονες τις ιταλικές ρίζες.

Η Benelli 902S ακολουθεί σχεδιαστικά τη δομή του 752S, ωστόσο έχει αποκτήσει πιο ξεκάθαρα naked χαρακτήρα ξεφεύγοντας από την roadster φιλοσοφία του μικρότερου μοντέλου. Ο κινητήρας είναι καινούριος, δικύλινδρος σε σειρά 904 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 105 ίππους ανεβάζοντας σημαντικά την ισχύ της μοτοσικλέτας.

Το σύνολο συνοδεύεται από σύγχρονο σύστημα ψεκασμού και στα ηλεκτρονικά έχει σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης (traction control). Το πλαίσιο παραμένει ατσάλινο χωροδικτύωμα και οι αναρτήσεις είναι της Marzocchi με ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και αμορτισέρ πίσω που εδράζεται σε αλουμινένιο ψαλίδι.

Advertisement
Advertisement

Τα φρένα είναι της Brembo με δίσκους 320 χιλ. και ακτινικές δαγκάνες, ενώ σημαντική δουλειά έχει γίνει στο βάρος καθώς έχει μειωθεί στα 218 κιλά – σχεδόν δέκα κιλά κάτω από το 752S. Όλα καλά με αυτό το καινούριο μοντέλο. Αυτό που μένει να απαντηθεί είναι πότε και αν θα έρθει στην Ευρώπη για να το απολαύσουμε και στους ελληνικούς δρόμους.