Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ναι, το Tesla Cybertruck χωράει ένα motocross στην καρότσα του

Ελλάδα 22:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ναι, το Tesla Cybertruck χωράει ένα motocross στην καρότσα του

NEWSMOTO

Ναι, το Tesla Cybertruck χωράει ένα motocross στην καρότσα του

NEWSMOTO

Ο απόλυτος συνδυασμός ηλεκτροκίνητης διασκέδασης περιλαμβάνει ένα Tesla Cybertruck και ένα Stark Varg.

Advertisement
Advertisement

Πολλοί έχουν κατηγορήσει το Tesla Cybertruck για τους χώρους του, καθώς το μέγεθος της καρότσας του είναι κάπως… κουτσουρεμένο. Αυτό όμως μάλλον ισχύει μόνο για τους επαγγελματίες αφού αν θέλεις το ηλεκτρικό pick up για διασκέδαση τότε δε θα σε απογοητεύσει.

Μια από τις πιο δημοφιλής χρήσης των pick up αγροτικών είναι η μεταφορά κάποιας μοτοσικλέτας motocross ή κάποιου e-bike στο βουνό είτε για διασκέδαση, είτε για αγωνιστική χρήση. Το Cybertruck μπορεί να είναι ιδιαίτερο, ωστόσο κάλλιστα θα μπορούσε να γίνει το ιδανικό όχημα μεταφοράς για τους λάτρεις των δύο τροχών σε όλο τον κόσμο.

Άλλωστε η ηλεκτρική του δομή, η ισχυρή του κατασκευή και τα αμέτρητα gadget που είναι εξοπλισμένο το κάνουν πολύ φιλικό και χρηστικό για κάτι τέτοιο. Το ερώτημα που τίθεται είναι κατά πόσο η καρότσα του είναι σε θέση να φιλοξενήσει μια μοτοσικλέτα για αυτή τη χρήση.

Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα, οι απορίες για το κατά πόσο ένα Tesla Cybertruck μπορεί να γίνει όχημα συνοδείας motocross, λύθηκαν με ένα βίντεο που κυκλοφόρησε. Ένας YouTuber αποφάσισε να δοκιμάσει να βάλει ένα ηλεκτρικό motocross στο πίσω μέρος του Cybertruck και απέδειξε ότι με τις κατάλληλες κινήσεις το δίκυκλο χωράει.

Η μοτοσικλέτα είναι η ηλεκτρική Stark Varg των 85 ίππων η οποία όμως έχει κανονικές διαστάσεις και βάρος μιας αντίστοιχης motocross με κινητήρα βενζίνης. Ο ιδιοκτήτης της Varg αφού τοποθετήσει τις ειδικές σχάρες στο πίσω μέρος, ανεβάζει το Varg στην καρότσα. Τοποθετώντας το στο πλάι χωράει κανονικά στο αυτοκίνητο και η πίσω πόρτα κλείνει. Μάλιστα, αν η μοτοσικλέτα τοποθετηθεί ευθεία, τότε χωράνε ακόμα δύο ηλεκτρικές Varg, με την πίσω πόρτα ανοιχτή.

Δείτε το Stark Varg στην καρότσα του Tesla Cybertruck.