Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Νέα σειρά προϊόντων από τη Motoway

Ελλάδα 12:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα σειρά προϊόντων από τη Motoway

NEWSMOTO

Νέα σειρά προϊόντων από τη Motoway

NEWSMOTO

Η Motoway εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο την γκάμα των προϊόντων μοτοσικλέτας και αναβάτη με πέντε νέα εξαρτήματα.

Advertisement
Advertisement

Η Motoway με αφορμή το νέο της διαδικτυακό κατάστημα e-shop, έχει αποφασίσει να επεκτείνει την γκάμα των προϊόντων της με στόχο να γίνει πρώτη δύναμη και στα αξεσουάρ/ρουχισμό μοτοσικλέτας. Ακόμα πέντε προϊόντα λοιπόν προστέθηκαν στη λίστα της εταιρείας που περιλαμβάνουν βαλίτσες, λιπαντικά, τσάντες και κράνη.

Πάμε να δούμε τα πέντε καινούρια προϊόντα της Motoway που θα βάλουν ποιότητα και χρηστικότητα στην καθημερινότητά σας.

Βαλίτσα SHAD SH44

Η βαλίτσα SHAD SH44 είναι κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας για μέγιστη αντοχή. Έχει το ιδανικό μέγεθος τόσο για να κυκλοφορεί στην πόλη όσο και για μεγαλύτερα ταξίδια, ενώ τοποθετείται εύκολα σε σκούτερ και μοτοσικλέτες.

Advertisement
Advertisement

Έχει χωρητικότητα 40 λίτρα που χωράει ένα full face κράνος και μέγιστο φορτίο τριών κιλών. Διατίθεται σε μαύρο χρώμα και αλουμινένιες λεπτομέρειες, ενώ με την αγορά συμπεριλαμβάνεται η σχάρα τοποθέτησης. Η τιμή της βαλίτσας είναι στα 142,76 ευρώ.

e-shop Motoway SHAD SH44

Bel-Ray EXP 4T

Η Bel-Ray ειδικεύεται στη δημιουργία συνθετικών πρόσθετων ειδικά σχεδιασμένων για τετράχρονους κινητήρες. Χρησιμοποιεί τεχνολογία που αποτρέπει την αλλοίωση του ιξώδους ακόμα και αν έχει περάσει μεγάλο διάστημα από το service. Παράλληλα, οι ειδικοί εστέρες ανταποκρίνονται στις ανάγκες των υγρών συμπλεκτών και ρυθμίζουν τη θερμοκρασία του κινητήρα, ενώ μειώνουν τις τριβές.

Advertisement

Το συνθετικό μείγμα εστέρα Bel-Ray EXP 4T προστατεύει τον κινητήρα παρέχοντας εξαιρετική λίπανση τόσο σε μοτέρ με συμπλέκτη, όσο και σε scooter. Φέρει πιστοποιημένες προδιαγραφές API SN και JASO MA2, ενώ είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις 10W40, 15W50 και 20W50.

e-shop Motoway Bel-Ray EXP 4T

Θήκη κινητού με τσαντάκι στο τιμόνι SHAD/X0SG75H

Advertisement

Η SHAD, εκτός από ποιοτικές βαλίτσες διαθέτει και μια σειρά από τσάντες και τσαντάκια που κάνουν τη ζωή του αναβάτη εύκολη στην καθημερινότητα και το ταξίδι.

Ένα από αυτά είναι η θήκη κινητού SHAD X0SG75H σε χρώμα μαύρο που τοποθετείται στο τιμόνι της μοτοσικλέτας. Οι διαστάσεις είναι 180×90 χιλ. και μπορεί να φιλοξενήσει smartphone 6,6 ιντσών.

e-shop Motoway SHAD X0SG75H

Furygan 7450 Abyss

Advertisement

Η αδιάβροχη τσάντα της Furygan Abyss είναι ευρύχωρη και διαθέτει μια μεγάλη κεντρική θήκη καθώς και ειδική θέση για φορητό υπολογιστή laptop έως 15 ιντσών. Βοηθάει στην προστασία των αντικειμένων από υγρασία και βροχή, είναι 100% αδιάβροχη ακόμα και κάτω από τις πιο ακραίες συνθήκες βροχόπτωσης.

Διαθέτει μια εξωτερική θήκη με αδιάβροχο φερμουάρ καθώς και πλάγιο δίχτυ για τοποθέτηση παγουριού ή αντικειμένων γρήγορης πρόσβασης. Εξωτερικές ανακλαστικές σημάνσεις για μέγιστη ορατότητα και ιμάντες πρόσδεσης και προσαρμογής τόσο επάνω στον αναβάτη όσο και στην μοτοσικλέτα. Η τιμή της είναι 60 ευρώ.

e-shop Motoway Furygan 7450 Abyss

Κράνος STR Pulse

Το ανοιχτό κράνος STR Pulse είναι κατάλληλο τους καλοκαιρινούς μήνες. Διαθέτει εμπρόσθιους ρυθμιζόμενος αεραγωγούς, βελτιώνοντας την οδηγική αίσθηση. Το Pulse είναι κατασκευασμένο με τις αυστηρότερες προδιαγραφές, φέροντας ECER22-05 πιστοποίηση.

Διαθέτει ζελατίνα που καλύπτει το πρόσωπο του αναβάτη, αποσπώμενα πλενόμενα μαξιλαράκια, ρυθμιζόμενους αεραγωγούς και σακίδιο πρόσδεσης micro-metric. Η τιμή του είναι στα 54,34 ευρώ.

e-shop Motoway STR Pulse