Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Νέοι χρωματισμοί για τα Honda ADV350 και Forza 350 του 2024

Ελλάδα 0:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέοι χρωματισμοί για τα Honda ADV350 και Forza 350 του 2024

NEWSMOTO

Νέοι χρωματισμοί για τα Honda ADV350 και Forza 350 του 2024

NEWSMOTO

Η Honda προσθέτει νέους χρωματισμούς στα δημοφιλή της scooter ADV 350 και Forza 350.

Advertisement
Advertisement

Η Honda για το 2024 προχωράει σε αισθητικές αναβαθμίσεις στα δημοφιλή της GT scooter θέλοντας και την επόμενη χρονιά να διεκδικήσει την πρώτη θέση της αγοράς σε Ευρώπη και Ελλάδα. Τόσο το ADV350 όσο και το Forza 350 έχουν πολύ πετυχημένη πορεία έχοντας ως βασικά στοιχεία την ποιότητα, την ανθεκτικότητα και τον υπερπλήρη εξοπλισμό.

Μετά την αισθητική αναβάθμιση του 2023, το Forza 350 αποκτά δύο σύγχρονες, νέες αποχρώσεις και ένα νέο χρωματικό συνδυασμό για το 2024. Ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει κινητήρα τεχνολογίας enhanced Smart Power+ (eSP+), σύστημα HSTC, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα, θύρα USB Type-C, αποθηκευτικό χώρο για δύο full-face κράνη, φωτισμό full LED και λειτουργία Smart Key.

Advertisement
Advertisement

Το Forza 350 μπορεί να συνδέσει ασύρματα τον αναβάτη με διάφορες λειτουργίες smartphone μέσω του συστήματος Honda RoadSync, το οποίο είναι συμβατό με συσκευές IOS και Android. Οι δύο νέοι χρωματισμοί είναι Pearl Nightstar Black (μαύρο) και Matt Cool White (Λευκό).

Το Honda ADV350 από την άλλη, συνδυάζει το σκληροτράχηλο, adventure στυλ του X-ADV με τα χαρακτηριστικά αντοχής που προσφέρουν το ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο, το ανεστραμμένο πιρούνι 37 χιλ. και τα πίσω αμορτισέρ με ξεχωριστά δοχεία αερίου.  Ο κινητήρας των 330 κ.εκ. αποδίδει 29,2 ίππους και ροπή 31,5 Nm, ενώ το HSTC (traction control) διαχειρίζεται την πρόσφυση του πίσω τροχού. Η ζελατίνα ρυθμίζεται ως προς το ύψος, ενώ υπάρχει χώρος για δύο full-face κράνη κάτω από τη σέλα. Περιλαμβάνεται επίσης μία θύρα φόρτισης USB Type-C στο ντουλαπάκι.

Advertisement

Το ADV350 για το 2024 έρχεται στους χρωματισμούς Matt Coal Black Metallic (μαύρο), Pearl Falcon Gray (ανθρακί), Matt Pearl Cool White (λευκό), Matt Pearl Pacific Blue (μπλε).

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτή η Honda Monkey μινιατούρα κοστίζει όσο ολόκληρη η μοτοσικλέτα
H Honda φέρνει τον Άγιο Βασίλη πιο νωρίς
Διαθέσιμη στο Honda CB650R του 2024 η τεχνολογία E-Clutch (+video)