Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Νέο παιδικό ATV από την CFMoto

Ελλάδα 12:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο παιδικό ATV από την CFMoto

NEWSMOTO

Νέο παιδικό ATV από την CFMoto

NEWSMOTO

Η CFMoto μπαίνει στον κόσμο των παιδικών ATV με ένα σύγχρονο και ασφαλές μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Τα τελευταία δύο χρόνια οι περισσότερες εταιρείες που διαθέτουν ATV οχήματα έχουν ασχοληθεί εντατικά με μια ειδική γκάμα για παιδιά και εφήβους. Στόχος φυσικά είναι να μυήσουν τους νεαρούς αναβάτες στον κόσμο των ATV με ασφαλή και διασκεδαστικό τρόπο, με απώτερο στόχο να γίνουν σωστοί αναβάτες όταν ενηλικιωθούν.

Η CFMoto είναι από τις εταιρείες που διαθέτουν μεγάλη γκάμα ATV και μάλιστα βρίσκεται στην πρώτη θέση σε πωλήσεις στην Ελλάδα. Πρόσφατα παρουσίασε το νέο της ATV για παιδιά άνω των 10 ετών το οποίο ονομάζει CForce 110. Πρόκειται για ένα μικρό σε διαστάσεις ATV, ιδανικό για να μάθει με τον ασφαλέστερο τρόπο τα μυστικά της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Advertisement
Advertisement

Το CFMoto CForce 110 είναι εξοπλισμένο με ένα μονοκύλινδρο κινητήρα 110 κ.εκ. ο οποίος διαθέτει ηλεκτρονικό ψεκασμό και μετάδοση της κίνησης με αλυσίδα. Για τη μεγιστοποίηση της ασφάλειας έχει προβλεφθεί ασφάλεια που εφαρμόζει στο χέρι του αναβάτη και απενεργοποιεί τη λειτουργία του οχήματος σε περίπτωση που χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Το ATV έχει περιοστή ταχύτητας που ελέγχεται από τους γονείς, σημαία στην ουρά για να διακρίνεται σε μεγάλες αποστάσεις και οθόνη LCD 3,5 ιντσών. Τα φώτα είναι LED, ενώ τα φρένα έχουν δισκόφρενα σε όλους τους τροχούς. Το νέο CForce 110 είναι διαθέσιμο σε κόκκινο και μπλε χρωματισμό στην τιμή των 2.490 ευρώ.

Advertisement

Βίντεο του CForce 110.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ξεκίνησε τα Χριστουγεννιάτικα δώρα η CFMoto
Έτοιμο το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της CFMoto
EICMA 2022: Με δύο πρωτότυπα η CFMoto στο Μιλάνο