Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ο απόλυτος Super Hooligan της Indian (+video)

Ελλάδα 10:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο απόλυτος Super Hooligan της Indian (+video)

NEWSMOTO

Ο απόλυτος Super Hooligan της Indian (+video)

NEWSMOTO

Ο Ρόλαντ Σάντς πήρε το μαγικό του ραβδί και σχεδίασε μια ιδιαίτερη Indian FTR εμπνευσμένη από τους αγώνες του MotoAmerica.

Advertisement
Advertisement

Όταν ο διάσημος σχεδιαστής Ρόλαντ Σάντς αποφασίσει να ασχοληθεί με κάποιο μοντέλο μοτοσικλέτας τότε σίγουρα το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Έχοντας πλέον τη δική του σειρά ρουχισμού και έχοντας συνεργασίες με τεράστιες εταιρείες όπως η BMW Motorrad και η Honda, αυτήν τη φορά ο εκκεντρικός Αμερικανός σχεδιαστής αποφάσισε να δημιουργήσει κάτι ιδιαίτερα μαζί με την Indian Motorcycles.

Η μοτοσικλέτα πάνω στην οποία έβγαλε τον σχεδιαστικό του οίστρο ήταν η FTR 1200 Super Hooligan. Η μοτοσικλέτα από μόνη της είναι ακραία καθώς έχει δημιουργηθεί για αγωνιστική χρήση, αλλά με την πινελιές του τμήματος RSD έγινε ακόμα πιο δυναμική και έτοιμη για χρήση στο δρόμο. Η έμπνευση του Σάντς προήλθε από τους αγώνες και την συμμετοχή της Indian στο Αμερικανικό πρωτάθλημα MotoAmerica Super Hooligan. Τα γραφικά παρέμειναν στα παραδοσιακά αγωνιστικά κόκκινα της Indian με μαύρες και λευκές πινελιές.

Advertisement
Advertisement

Πάνω από τον στρογγυλό προβολέα εμπρός έχει τοποθετηθεί ένα μικρό φέρινγκ με το νούμερο 1, ενώ στο πίσω μέρος η ουρά είναι καλυμμένη με αγωνιστικά λογότυπα. Στο πάνω μέρος του ρεζερβουάρ έχει τοποθετηθεί μια πλάκα που αναφέρει τη νίκη της Indian στο MotoAmerica το 2022 και το 2023, ενώ σε πολλά σημεία της μοτοσικλέτας έχουν τοποθετηθεί εξαρτήματα από ανθρακονήματα.

Εκτός από όλα τα εξαρτήματα τς έκδοσης FTR Carbon R, η Indian έχει τοποθετήσει επίσης τελικό εξάτμισης της Akrapovic και ρυθμιζόμενα μαρσπιέ της Gilles. Η Indian FTR x RSD Super Hooligan θα κατασκευαστεί σε μόλις 300 μονάδες και θα είναι διαθέσιμη στις αγορές όλου του κόσμου.

Advertisement

Βίντεο της νέας Indian.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Indian Challenger: Bagger με αγωνιστικό DNA
Το King of Bagger έρχεται στην Ευρώπη (+video)
Η επόμενη Indian Forged ανήκει σε X-Fighter (+video)