Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η επόμενη Indian Forged ανήκει σε X-Fighter (+video)

Ελλάδα 12:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η επόμενη Indian Forged ανήκει σε X-Fighter (+video)

NEWSMOTO

Η επόμενη Indian Forged ανήκει σε X-Fighter (+video)

NEWSMOTO

H Indian αφιερώνει μια Chief Sport Forged στον θρύλο των X-Games Τζέρεμι Στένμπεργκ.

Advertisement
Advertisement

Μετά από την εκθαμβωτική Forged της Indian αφιερωμένη στη σειρά «The Walking Dead» και την Chief Sport αφιερωμένη στον αθλητή αμερικανικού ποδοσφαίρου Τσέι Ντίλασο, η Indian παρουσίασε την τρίτη και τελευταία Indian Chief Sport Forged.

Αυτήν τη φορά η μοτοσικλέτα ήταν αφιερωμένη σε έναν θρυλικό αναβάτη X-Games, τον Τζέρεμι Στένμπεργκ ο οποίος έχει κερδίσει αμέτρητες φορές το χρυσό μετάλλιο στα X-Games της Αμερικής, ενώ έχει ατακτήσει τον τίτλο και στους X-Fighters της Red Bull.

Την κατασκευή της μοτοσικλέτας ανέλαβε ο Κάρι Χάρτ ο οποίος μαζί με τον «Twitch» αποφάσισαν να ακολουθήσουν ένα πολύ σπορ μονοπάτι για την Indian. Ο αναβάτης X-Games ήθελε μια μοτοσικλέτα με κορυφαία οδηγική συμπεριφορά την οποία θα μπορούσε να απολαύσει καθημερινά στις διαδρομές του.

Advertisement
Advertisement

Η ομάδα του Κάρι Χάρτ λοιπόν αποφάσισε να ξεκινήσει τις αλλαγές με το πλαίσιο τοποθετώντας ένα νέο χειροποίητο αλουμινένιο ψαλίδι της Trac Dynamics. Το ψαλίδι συνόδευσαν αναρτήσεις της Fox, ενώ στο εμπρός μέρος το πιρούνι αντικαταστάθηκε με ένα σύστημα της Pro.

Advertisement

Μεγάλες αλλαγές είχαμε στα φρένα με Brembo δαγκάνες και σωληνάκια της Galfer, ενώ οι τροχοί είναι της Hart Luck με ελαστικά της Dunlop.

Advertisement

Στον κινητήρα έγιναν επίσης αλλαγές με νέο σύστημα εξάτμισης της Bassani και νέα μονάδα ελέγχου της Dynojet. Τα χειριστήρια είναι υπόθεση της Kraus και της ODI, ενώ πολλά εξαρτήματα αγοράστηκαν από την ιταλική Rizoma. Ο ίδιος ο Κάρι Χάρτ τόνισε ότι αυτή δεν είναι απλά μια μοτοσικλέτα επίδειξης, αλλά είναι μια μοτοσικλέτα που μπορείς να απολαμβάνεις κάθε μέρα.

Βίντεο της ιδιαίτερης Forged.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μια Indian αφιερωμένη στα… ζόμπι
Μια Indian να την πιεις στο ποτήρι
Η Indian έχει έτοιμο τον μεγάλο αντίπαλο της Nightster (+video)