Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ώριμη και ταλαντούχα η νέα BMW F800GS

Ελλάδα 4:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ώριμη και ταλαντούχα η νέα BMW F800GS

NEWSMOTO

Ώριμη και ταλαντούχα η νέα BMW F800GS

NEWSMOTO

Η BMW αναβάθμισε πλήρως η δημοφιλή F800GS της και τη βάζει ξανά σε θέση ισχύος.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί όλα τα βλέμματα στην αναβαθμισμένη σειρά F της BMW Motorrad να έπεσαν πάνω στην εκρηκτική F900GS, ωστόσο το μοντέλο που έχει τα χαρακτηριστικά του best seller είναι η F800GS. Το συγκεκριμένο μοντέλο αποτελεί τη βασική έκδοση της οικογένειας των μεσαίων GS η οποία έχει στραμμένη την προσοχή της στη φιλικότητα, την εύκολη προσβασιμότητας και τον καθημερινό χαρακτήρα.

Ξεκινώντας από τον κινητήρα, η νέα BMW είναι εφοδιασμένη με τον δικύλινδρο σε σειρά των 895 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 87 ίππους και 91 Nm ροπής. Είναι κατά 10 ίππους πιο ισχυρός από τον προκάτοχό του (F750GS) με καινούρια ηλεκτρονική διαχείριση και καλύτερη απόκριση σε όλο το φάσμα των στροφών.

Στον τομέα της οδικής συμπεριφοράς η μοτοσικλέτα διαθέτει νέο αλουμινένιο ψαλίδι και νέα ρύθμιση στις αναρτήσεις, ενώ οι τροχοί είναι χυτοί 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω. Στον βασικό εξοπλισμό συναντάμε πλέον τη μεγάλη ψηφιακή TFT οθόνη 6,5 ιντσών με σύστημα συνδεσιμότητας, LED φώτα, σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης (DCT Pro), σύστημα ABS Pro, τέσσερα προγράμματα οδήγησης Rain, Road, Dynamic και Enduro (προαιρετικά), θερμαινόμενα grip και σύστημα quickshifter.

Advertisement
Advertisement

Η τιμή της νέας BMW F800GS ξεκινάει από τις 11.690 ευρώ και είναι διαθέσιμη σε τρεις χρωματισμούς λευκό (Light White), μαύρο (Triple Black) και μπλε/λευκό/κόκκινο (Sport).