Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ποια είναι η Benelli που προτιμούν οι Έλληνες; (+video)

Ελλάδα 12:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποια είναι η Benelli που προτιμούν οι Έλληνες; (+video)

NEWSMOTO

Ποια είναι η Benelli που προτιμούν οι Έλληνες; (+video)

NEWSMOTO

Η Benelli έχει κερδίσει πλέον την εμπιστοσύνη του ελληνικού κοινού, αλλά πιο είναι το μοντέλο που προτιμούν περισσότερο;

Advertisement
Advertisement

Η Benelli είναι μια τρανή περίπτωση success story στην Ευρώπη και τη χώρα μας, καθώς τα τελευταία χρόνια γνωρίζει τεράστια αναγνώριση στον κόσμο των δύο τροχών.

Στην Ελλάδα η εταιρεία έχει κερδίσει το κοινό χάρη σε ένα μοντέλο το οποίο ταιριάζει απόλυτα τόσο στις ανάγκες, όσο και στην φιλοσοφία του μοτοσικλετιστικού κοινού. Αυτό είναι η TRK 502 η οποία με τις ικανότητες, την απόδοση και τον εξοπλισμό της έχει αποκτήσει πολλούς φίλους στη χώρα μας.

Η Benelli TRK 502 είναι μια touring μοτοσικλέτα με έντονα στοιχεία commuting και περιπέτειας. Είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις, την TRK 502 και την TRK 502X με τη δεύτερη να είναι πιο ικανή στο ταξίδι και τις εξορμήσεις σε χωμάτινες διαδρομές.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας της TRK είναι δικύλινδρος σε σειρά 500 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 48 ίππους και 46 Nm ροπής. Το μηχανικό σύνολο είναι ροπάτο και δυνατό στις μεσαίες στροφές, ενώ παράλληλα είναι οικονομικό στο καύσιμο.

Η Benelli, έχει μεγάλη παράδοση στα πλαίσιο μοτοσικλετών και στην περίπτωση της TRK 502 έχει σχεδιάσει ένα καλά μελετημένο πλαίσιο που ισορροπεί ανάμεσα στην άνεση και τη διασκεδαστική οδηγική συμπεριφορά.

Advertisement

Οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα ανεστραμμένο πιρούνι 50 χιλ. εμπρός και ένα μονό αμορτισέρ πίσω με διαφορετικές διαδρομές και ρυθμίσεις για τις εκδόσεις TRK 502 και TRK 502 X, ενώ τα φρένα είναι ισχυρά με δίσκους 320 χιλ. εμπρός και ABS της Bosch.

Advertisement

Οι τροχοί είναι χυτοί 17 ιντσών στην απλή έκδοση και ακτινωτοί 19 ιντσών και 17 ιντσών στην έκδοση X. Το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 20 λίτρα, ενώ το ύψος της σέλας είναι ελαφρώς μεγαλύτερο στην έκδοση 502X.

Η Benelli προσφέρει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να οδηγήσουν το μοντέλο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να διαπιστώσουν από πρώτο χέρι τις ικανότητές του.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Benelli Leoncino 125: Ο ιταλικός τρόπος μετακίνησης
Benelli TRK 702: Το όνομα της περιπέτειας (+video)
Benelli x Ortigia: Από τις Συρακούσες ως το Πέζαρο (+video)