Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ποια μοτοσικλέτα παραδόθηκε στο Πολεμικό Ναυτικό

Ελλάδα 5:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποια μοτοσικλέτα παραδόθηκε στο Πολεμικό Ναυτικό

NEWSMOTO

Ποια μοτοσικλέτα παραδόθηκε στο Πολεμικό Ναυτικό

NEWSMOTO

Πέντε τυχεροί αξιωματικοί υποβρυχίων του πολεμικού ναυτικού παρέλαβαν τις καινούριες μοτοσικλέτες τους.

Advertisement
Advertisement

Οι εταιρείες στην συντριπτική τους πλειοψηφία προγραμματίζουν κάποιες δράσεις κοινωνικής ευθύνης με σκοπό να συμβάλλουν και εκείνες στην ενίσχυση της κοινωνικής ισορροπίας. Η Γκοργκόλης Α.Ε. είναι ανάμεσα στις εταιρείες που έχουν αποδείξει την κοινωνικής τους ευαισθησία προσφέροντας βοήθεια σε κοινωνικές ομάδες που την έχουν ανάγκη.

Αυτή την φορά ήταν η σειρά του Πολεμικού Ναυτικού να επωφεληθεί από μια δωρεά της κορυφαίας εταιρείας δικύκλων στη χώρα μας. Η Γκοργκόλης Α.Ε. προχώρησε στη δωρεά πέντε μοτοσικλετών Daytona Rockstar 500 στους υπηρετούντες στα υποβρύχια του πολεμικού ναυτικού. Η επιλογή των πέντε τυχερών πραγματοποιήθηκε μέσω κλήρωσης που διοργάνωσαν οι στρατιωτικές υπηρεσίες.

Advertisement
Advertisement

Στην Έκθεση Μοτοσικλέτας 2023 πραγματοποιήθηκε μια συμβολική τελετή παράδοσης των μοτοσικλετών και τώρα ήρθε η ώρα της πραγματικής παράδοσης των Rockstar 500 στους τυχερούς αξιωματικούς. Η παράδοση έγινε στο κεντρικό κατάστημα της Γκοργκόλης Α.Ε. στην Αθήνα και οι αναβάτες εντυπωσιάστηκαν κατευθείαν από την όμορφη μοτοσικλέτα της Daytona.

Θυμίζουμε ότι η Daytona Rockstar 500 χρησιμοποιεί έναν δικύλινδρο κινητήρα 471 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 43 ίππους και 40,5 Nm ροπής. Το πλαίσιο είναι ατσάλινο σωληνωτό και συνεργάζεται με αναρτήσεις της KYB που αποτελούνται από ανεστραμμένο πιρούνι 41 χιλ. εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω. Τα φρένα είναι της Nissin και οι τροχοί 18 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω, ενώ το βάρος είναι 194 κιλά. Η τιμή της Rockstar 500 είναι στα 5.995 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο καθημερινός Rockstar της Daytona
Daytona Virtus 300: Εξερευνητής καθημερινότητας
Daytona Iris e125: Με στυλ και… ησυχία

Advertisement