Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Πρώτες εικόνες του scooter της KTM

Ελλάδα 16:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώτες εικόνες του scooter της KTM

NEWSMOTO

Πρώτες εικόνες του scooter της KTM

NEWSMOTO

Με έντονο καμουφλάζ και πολύ ενδιαφέρουσες τεχνικές λύσεις έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση το scooter της KTM.

Advertisement
Advertisement

Από το 2020 η KTM προσπαθεί να μας πείσει ότι δουλεύει πάνω σε μια νέα κατηγορία μοτοσικλετών που… δεν είναι μοτοσικλέτες. Οι Αυστριακοί έχουν βάλει στόχο να μπουν στην κατηγορία των scooter και έχουν ξεκινήσει να πιέζουν την εξέλιξη του πρώτου τους μοντέλου.

Σε κατασκοπευτικές εικόνες που εμφανίστηκαν σε μέσα της Γερμανίας (Motorradonline.de), πήραμε μια πρώτη γεύση από το πιθανό μελλοντικό μοντέλο της KTM (ή της Husqvarna).

Το scooter έχει επιθετικό σχεδιασμό και στο εμπρός μέρος δεσπόζουν τα χαρακτηριστικοί διπλοί προβολείς οριζόντια τοποθετημένοι. Το κέντρο το scooter διατρέχεται από ψηλή κολώνα που χωρίζει το πάτωμα, ενώ η σέλα δείχνει να είναι φαρδιά και άνετη για δυο επιβάτες.

Advertisement
Advertisement

Ίσως το πιο ενδιαφέρον οπτικό στοιχείο στο scooter είναι το ψαλίδι στο πίσω μέρος που είναι σμιλευμένο με τέτοιο τρόπο που να θυμίζει τα ψαλίδια που χρησιμοποιεί η αυστριακή εταιρεία στα υπόλοιπα μοντέλα της με τα χαρακτηριστικά νεύρα προς τα έξω. Οι τροχοί έχουν διάσταση 13 ίντσες και τα φρένα αποτελούνται από δίσκους εμπρός και πίσω. Σίγουρα πάντως το scooter θα είναι ηλεκτρικό.

Advertisement

Περισσότερα στοιχεία για την ώρα δεν έχουμε, αλλά σίγουρα τους επόμενους μήνες θα έχουμε εξελίξεις από τους «πορτοκαλί». Δεν αποκλείεται η επιστροφή της KTM στην EICMA το 2023 να συνοδευτεί με την είσοδο της στην κατηγορία των scooter.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η μεγάλη επιστροφή της KTM 790 Adventure (+video)
Η KTM επιστρέφει στην EICMA το 2023 (+video)
Πόσο premium είναι η νέα KTM 1290 Super Adventure S; (+video)

Advertisement